Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Vídeo corporatiu per a Becton Dickinson

Altres Projectes

  • Gabinet i notes de premsa per FlyKube
  • Agència de comunicació per REDI Advocats
  • Gabinet de comunicació integral Club de Tennis Manresa

Vídeo audiovisual corporatiu per Becton, Dickinson

Realització del vídeo corporatiu per a la multinacional mèdica BD, gravat en tres hospital de Barcelona: Hospital Quiron Dexeus, Hospital de la Vall d'Hebron, i Hospital Clínic de Barcelona.
 
El principal objectiu de vídeo corporatiu era donar a conèixer els beneficis i els serveis dels seus productes. BD és un empresa multinacional de tecnologia sanitària que centra els seus esforços a millorar l'administració de medicaments, en optimitzar el diagnòstic de les malalties infeccioses i del càncer, així com en avançar en el descobriment de nous fàrmacs, serveis i beneficis que l'equip de producció i continguts de v3rtice va tenir molt en compte a l'hora de redactar el contingut, el guió i la producció del vídeo corporatiu.

El procés del vídeo corporatiu va tenir tres fases; en un primer moment l’equip tant de continguts com de realització es va informar del servei de l’empresa i dels beneficis que aportava als hospitals i pacients, un cop amb el know how vàrem definir el guió del vídeo i l’escaleta. En una segona fase la productora va tancar el pla de gravació tant de localitzacions com d’horaris i equip tècnic i material, a més el dia de gravació va assistir l’equip tècnica audiovisual necessari per gravar totes les imatges, l’equip de producció per supervisar la part més logística i també un equip de redactors que es va encarregar de realitzar les entrevistes i de seguir la línia argumenta marcada. Un copa amb tot el material, vàrem dur a terme l’edició del vídeo i vàrem aconseguir resultats molt positius que podeu comprovar al link