Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • La nova agència de comunicació de l’Ajuntament de L’Hospitalet

Altres Projectes

  • Agència comunicació Barcelona per SoyMomo
  • Creació naming i disseny logotip per a Crystal
  • Agència publicitat Barcelona per EUNCET

V3rtice nova agència de comunicació de l’Ajuntament de L’Hospitalet

Com agència de comunicació ens encarregarem del servei de comunicació, per a la conceptualització, creativitat i disseny gràfic dels diferents materials de comunicació i publicitaris dels centres esportius de gestió directa de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.
 
En aquest nou projecte, el departament de disseny gràfic de v3rtice s’encarregarà del disseny gràfics de tots els elements de comunicació i publicitat necessaris per a fer la promoció dels centres poliesportius. Sobretot elaborarà la creativitat i el disseny gràfic de les promocions anuals i temporals dels centres, així com els elements gràfics corporatius.
 
Així mateix, el nostre departament de publicitat assessorarà a nivell d’imatge i de missatge dels centres esportius, per tal de que la difusió de la comunicació i la publicitat es faci de forma correcta. És important a nivell gràfic respectar el manual d’estil de la marca, i aplicar-lo de forma correcte en tots els elements de comunicació.
 
L’Hospitalet de Llobregat compte amb 5 poliesportius que ofereixen més de 400 activitats, com a responsables de l’àrea de disseny de tots ells, ens encarregarem de dur a terme el disseny gràfic de tots ells, amb l’assessorament global d’imatge corporativa. Quan es fa el disseny gràfic d’entitats esportives és important tenir en compte el target a qui ens dirigim, ja que segons el target escollim un tipus de disseny més adequat als seus valors; no és el mateix un disseny gràfic d’una campanya de més 55 anys que un disseny gràfic d’una campanya de crossfit. Per aquest motiu com agència de publicitat a Barcelona ens agrada abans d’iniciar un projecte, conèixer l’entitat, veure les instal·lacions, parlar amb el target, endinsar-nos del projecte de forma integral, i així definir una identitat corporativa que permeti comunicar adequadament el missatge i la imatge del client.
 
Aquest nou projecte ens té molt il·lusionats a tot l’equip de v3rtice ja que com agència de comunicació a Barcelona disposem d’un know how esportiu força considerable i podem dur a terme la tasca de disseny gràfic de forma més efectiva.