Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Disseny gràfic per ETV
  • Gabinet de premsa per a El Rusc Que Diu Sí!
  • Relacions Públiques i Social Media per Sanofi Genzyme

Un esdeveniment per Synergie: units construïm l'excel·lència

Com a agència de publicitat de Barcelona hem tornat a dur a terme un esdeveniment més per a la multinacional francesa de recursos humans Synergie. En aquest cas, el passat 31 de gener es va dur a terme un de les trobades entre directors generals de les diferents seus de Synergie per realitzar diferents exercicis de coaching personal i unió de grup i treball en equip. Valors que en Synergie es treballen molt.

Abans de ficar-se en la realització del propi esdeveniment es van realitzar diferents reunions prèvies on es va treballar l'eslògan i la imatge que es volia transmetre. En aquest cas, l'equip de disseny i imatge de V3rtice es va basar en els valors de treball i unió de Synergie per a la imatge de l'esdeveniment. Finalment, es va escollir una imatge de grup en blanc i negre seguint l'estètica de les fotografies de la pròpia empresa.

D'altra banda, l'equip creatiu de V3rtice va dur a terme l'elaboració d'un claim que encaixés a la perfecció amb l'objectiu de l'esdeveniment. En aquest sentit, es va decidir usar "Units construïm l'excel·lència" ja que la idea principal de l'esdeveniment és la unió dels equips directius obtenint una formació perquè, després, ells el puguin transmetre als seus respectius equips. Aquest claim mostra els valors i la filosofia de l'empresa, i per tant, la qual cosa ells volen transmetre a tots els treballadors.

Una vegada va arribar el dia de l'esdeveniment, durant tota la jornada es van realitzar diferents activitats per fomentar aquestes accions de treball en equip. En primer lloc, es van separar als assistents en 9 grups de 8 persones, i per parelles es van fer una entrevista per conèixer les fortaleses i els punts forts del seu treball diari en Synergie. A continuació, es van posar en comú les diferents fortaleses de l'empresa i es van observar quins eren les comunes entre els treballadors.

El compromís, la seguretat, la capacitat d'aprenentatge i la companyonia van ser els principals elements que es van dur a terme durant l'esdeveniment pels dirigents. D'aquesta manera, V3rtice com a agència de comunicació també es va encarregar de la realització d'un vídeo resumeixen de tota la jornada. Mitjançant diferents fragments de vídeos i algunes entrevistes als principals directors generals de Synergie a Espanya aconseguim el resum perfecte d'una de les jornades més importants per a l'empresa de recursos humans.