Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • disseny publicitat barcelona ardex

Altres Projectes

  • Campanya de publicitat i comunicació Evolution
  • Organització esdeveniment Festa Major Santa Coloma de Gramanet
  • Màrqueting online i comunicació per MOJO: llançament a Espanya

Campanya BTL Ardex

Com agència de publicitat, hem dissenyat el nou display de Ardex que estarà present en els seus punts de venda per promoure i donar a conèixer el nou packaging d'Ardex.

En aquest nou projecte de publicitat hem desenvolupat des de la conceptualització del mateix, fins al disseny, muntatge i enviament del nou display d'Ardex que estarà exposat en els diferents magatzems on es ven el nou packaging replica watches.

El briefing es basava en donar a conèixer un nou packaging elaborat per l'empresa alemana dedicada a la fabricació del ciment situada a les Franqueses del Vallès. El nostre departament de publicitat va proposar un display diferent, modern que capti l'atenció del seu públic potencial, per això vam recrear una presentació del pakaging en una catifa vermella com si fos una estrena mundial.

Els nostres dissenyadors es van encarregar de dissenyar el display adaptant la imatge i marca d'Ardex, així com la preparació del display per a la impressió i producció del mateix. La tendència en el mercat de la publicitat és aproximar-se al públic, tant de forma física com més personal, per això moltes marques aposten per accions de comunicació BTL, on la finalitat es centra en impactar i sorprendre l'espectador, a l'usuari o al client potencial. En aquest cas Ardex va comptar amb V3rtice com la seva agència de publicitat BTL per desenvolupar i plasmar una campanya BTL basada en un nou packaging de l'empresa.

El display va ser distribuït en punts de venda de tot Espanya i va aconseguir que la nostra creativitat i disseny complís el gran objectiu: destacar i informar del nou packaging al seu target.

V3rtice com agència de publicitat s'encarrega de la conceptualització de campanyes Bellow the line, així com el disseny, la planificació, la producció, oferint un servei integral de campanyes BTL.