Serveis de disseny per la pàgina web i xarxes socials de la Direcció General de Protecció Civil

La Direcció General de Protecció Civil va contractar a V3rtice per dues de les seves campanyes de conscienciació

 

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) és un organisme de la Generalitat de Catalunya orientat a reduir l’impacte de situacions de crisis relacionades amb les persones, la propietat i el medi ambient. L’activitat de protecció civil es troba en dos àmbits: 

 

  • La gestió general de crisis reforçant la coordinació entre els òrgans operatius i l’administració pública. A través de la gestió d’informació, necessitats logístiques, l’assistència tàctica i social, la rehabilitació i la connexió entre les decisions tàctiques i les crisis. Dins d’aquest àmbit trobem els professionals de la Protecció Civil com: policies, bombers, hospitals, serveis de previsió de riscos, etc.

 

  • Prevenció i anàlisis de riscos i les seves causes i efectes, estudi i implantació de plans d’acció i mesures per reduir les situacions de risc potencial. A més realitza la difusió de consells d’autoprotecció i seguretat per l’educació ciutadana.

 

Per tal d’assolir els objectius aquest segon àmbit d’activitat, Direcció General de Protecció Civil dur a terme campanyes institucionals amb l’objectiu de promoure una conscienciació ciutadana davant de les situacions de risc potencial i informant sobre les seves causes i efectes. Des de V3rtice vàrem treballar per la Direcció General de Protecció Civil en aquest segon àmbit d’activitat, realitzant les infografies de dues companyes institucionals. 

Els dos projectes que va desenvolupar V3rtice són: Revetlla segura i Seguretat en el bany en piscines, rius, pantans i estanys. En ambos casos es van realitzar infografies amb il·lustracions que fossin de fàcil comprensió pel conjunt de la ciutadania i tenint en consideració la covid-19 i seguint la identitat corporativa visual de l’organització. 

V3rtice va dissenyar les infografies de la campanya revetlla segura de Protecció Civil

 

Pel projecte de revetlla segura es van desenvolupar 7 infografies i 2 cartells amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre les mesures de protecció durant la revetlla de Sant Joan. La campanya estava influïda per la covid-19 i incloïa consells específics amb relació a la nova normalitat com la incompatibilitat de l’ús de gel hidroalcohòlic amb els petards.

La campanya aportava informació sobre: com fer una compra segura de petards, consells per manipular els petards, com prevenir lesions i evitar accidents a la via pública i prevenció d’incendis

 

Infografia sobre mesures de protecció per la covid-19 durant la revetlla de Sant Joan
Infografia sobre mesures de protecció per la covid-19 durant la revetlla de Sant Joan

 

Inforgrafia sobre consells per manipular petards per la revetlla de Sant Joan 
Inforgrafia sobre consells per manipular petards per la revetlla de Sant Joan

 

V3rtice va desenvolupar el disseny del projecte de seguretat en el bany en piscines, rius, pantans i estanys de Protecció Civil

 

En el projecte de seguretat en el bany en piscines, rius, pantans i estanys es van crear 9 infografies i 2 cartells amb l’objectiu de conscienciació dintre dels tres àmbits d’actuació: platges, piscines i interiors tipus rius, etc. Els consells estaven dirigits a joves, monitors i famílies amb nens per tal d’evitar contagis de la covid-19 i possibles accidents dins d’aigua com ofegaments i lesions. 

 

Infografia sobre consells per la prevenció d’accidents en en rius, pantans i estanys
Infografia sobre consells per la prevenció d’accidents en en rius, pantans i estanys

 

La difusió de la campanya es va realitzar a través de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya, concretament en la secció de protecció civil, així com els perfils de les xarxes socials de Protecció civil.

Des de V3rtice treballem amb tota mena de clients: empreses de diversos sectors, start-ups i institucions públiques com: l’ajuntament de Breda, l’ajuntament de l’Hospitalet, l’ajuntament de Barcelona, la universitat de Barcelona, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, entre altres. Sabem que les necessitats de cada client són úniques i per aquest motiu comptem amb un equip especialitzat en les diferents àrees de la comunicació. Entre els nostres serveis es troben: el màrqueting digital, serveis de gabinet de premsa, planificació de mitjans, relacions públiques, serveis de disseny i producció audiovisual, entre altres.

También te puede interesar...