Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • promoció-premsa-tbs

Altres Projectes

  • Agència de comunicació del Conservatori Municipal Música Barcelona
  • Gabinet de comunicació integral Aktivity
  • Disseny Gràfic per a l'Ajuntament de Las Rozas

Promoció i premsa per TBS

Com agència de publicitat i màrqueting a Madrid i Barcelona hem portat la comunicació i la consecució d'objectius per a escoles de negocis tan importants com TBS Business School, de la qual parlarem avui.

QUI ÉS TBS? - TOULOUSE BUSINESS SCHOOL

TBS és una escola de negocis que compta amb més de 100 anys d'experiència i amb una xarxa d'antics alumnes de 35.000 professionals. A més, al voltant de 4.500 nous alumnes passen per les seves aules cada any pels seus 4 campus: Toulouse, Barcelona, ​​Casablanca i un centre de formació a París.
I per si no n'hi hagués prou, TBS és una de les poques Business School que ha obtingut les tres acreditacions internacionals del sector: AACSB, AMBA i ICS.

OBJECTIUS I ESTRATÈGIES COM AGÈNCIA DE PUBLICITAT A BARCELONA


TBS
 Business School vol donar a conèixer el campus de Barcelona i consolidar-se com un actor principal de les escoles de negoci a Catalunya, per a això aposta per V3rtice com la seva agència de comunicació i publicitat a Espanya.

Gabinet de premsa i relacions públiques


En l'estratègia per guanyar visibilitat i complir els objectius de 
TBS Business School, hem optat per donar-los un servei de gabinet de premsa. D'altra banda, implementar una estratègia de relacions públiques institucionals, orientat totalment a premsa per generar una repercussió en els mitjans de comunicació positiva i generar continguts enfocats a premsa per complir els seus objectius.

Estratègies de comunicació realitzades

Per complir els seus objectius de promoció i visibilitat, vam realitzar i implementar diferents continguts enfocats a premsa on la redacció de notes de premsa pels mitjans de comunicació cobra gran importància en la seva estratègia de comunicació.

D'altra banda, la construcció d'una estratègia de comunicació i la implementació d'una estratègia de relacions públiques institucionals són una altra de les accions realitzades per 
TBS Business School.

Finalment, el nostre departament de premsa i publicitat a Madrid ens ha ajudat a dur a terme la gestió d'entrevistes 
d'alts dirigents de TBS Business School amb els diferents mitjans per TBS Business School. Aquestes entrevistes han aparegut en mitjans de comunicació tan importants com "Economíadehoy", "La Vanguardia" o "ABC".

Pots accedir a algunes de les aparicions realitzades en els anteriors mitjans de comunicació punxant en "notícies 
economíadehoy" o si ho prefereixes, a "notícies La Vanguardia".