Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Premsa, Protocol i RRPP per Arysta LifeScience Iberia
  • Disseny gràfic per la Campanya de Mercats de l'Ajuntament de Barcelona
  • Gabinet de premsa i RRPP Hipnobanda

Promoció i distribució del cicle Divendres Cambra per al Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Com a agència de comunicació de Barcelona especialitzada en gabinet de premsa, duem a terme la comunicació integral del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. En aquest cas, com hem explicat en altres projectes juntament amb el cicle 50’ joves i el Dijous Concert, també ens encarreguem de la difusió i la creació del cicle de Divendres Cambra.

El cicle Divendres Cambra és un conjunt de concerts que realitzen els estudiants del grau professional del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Aquests concerts es realitzen els divendres a les 19:30 a l'Auditori Eduard Toldrà i són gratuïts per a totes aquelles persones que vulguin passar una tarda amb música en directe elaborada pels futurs músics en l'àmbit de la música clàssica.

A nivell de comunicació i publicitat, des de V3rtice ens encarreguem de dur a terme 3 fases en aquest cicle de concerts. D'una banda, els responsables del cicle de concerts ens proporcionen la programació dels concerts trimestrals i els introduïm a la pàgina web del propi centre. D'aquesta manera, tots els usuaris interessats en aquests concerts ja poden organitzar-se per poder assistir a aquests concerts.

D'altra banda, amb la informació que ens faciliten l'equip de disseny i imatge de v3rtice s'encarrega d'adaptar-ho a diferents suports digitals com són la pantalla informativa del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, una imatge per a les xarxes socials del centre (Facebook, Twitter i Instagram) i la creació del cartell que anirà adjunt a l'esdeveniment de la pàgina web i imprès en la vitrines del centre i institucions col·laboradores. Per tant, el disseny de la imatge del cicle de Divendres Cambra és una part imprescindible en el desenvolupament de la seva promoció i difusió.

D'aquesta manera, també ens encarreguem de la difusió mitjançant OPIS i banderoles del cicle dels concerts que es duen a terme (de manera trimestral). Per tant, amb aquesta promoció permetem que els ciutadans i turistes de Barcelona puguin conèixer que programació musical es durà a terme, en el cicle de Divendres Cambra, durant aquests mesos.

Així mateix, un dels principals objectius del centre és ser més accessible al públic, i per tant, molt més proper. D'aquesta manera, una gran institució amb més de 130 anys d'història com és el Conservatori Municipal de Música de Barcelona i pugui tenir una relació molta més directa, bidireccional i recíproca entre el públic i el centre.