Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Agència de comunicació del Conservatori Municipal Música Barcelona
  • Agència de premsa i gabinet de premsa per Dermoteca
  • Creació naming i disseny logotip per a Crystal

Producció gràfica per als poliesportius de L'Hospitalet de Llobregat

Com a agència de comunicació especialitzada en disseny gràfic ens encarregarem del servei de comunicació, per a la conceptualització, creativitat i disseny gràfic dels diferents materials de comunicació i publicitaris dels centres esportius de gestió directa de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.

En aquest cas, durant les últimes setmanes de febrer hem dut a terme la conceptualització de la campanya “primavera”. En aquest cas el departament de disseny gràfic de v3rtice s'ha encarregat de traslladar, a nivell gràfic, la idea de celebrar l'entrada de la primavera, una nova estació de l'any, amb una promoció i una oferta en la matrícula i dels primers pagaments de tots els poliesportius de L’Hospitalet del Llobregat. D'aquesta manera, ens hem encarregat de fer la creativitat i el disseny gràfic d'una de les promocions trimestrals dels centres, així com dels elements gràfics corporatius corresponents.

Quan es va iniciar aquesta campanya, es va realitzar una creativitat amb un ambient primaveral amb la idea de traslladar “literalment” el concepte de la campanya al disseny gràfic. És a dir, la campanya vol traslladar els principals objectius o propòsits que es volen aconseguir durant la primavera per poder estar, totalment, en forma durant els mesos d'estiu. D'aquesta manera, s'ha utilitzat una imatge fresca, esportiva i motivadora amb la intenció d'atreure al màxim públic possible de L'Hospitalet de Llobregat i voltants.

Una vegada es va tenir l'aprovació de la imatge de campanya es va pensar en un 
claim que estigués relacionat amb aquest missatge. En aquest cas, es van fer diferents propostes, però la que més va encaixar va ser: “Prepara't per a l'estiu! No esperis més.... Seguint la temàtica dels claims utilitzats en campanyes anteriors, est és el que segueix una idea similar i que amb les diferents campanyes hem aconseguit adquirir de manera fàcil i directa a nivell creatiu.

No obstant això, una vegada es va tenir la imatge i el 
claim de la campanya es van haver de realitzar diferents formats amb els quals fer promoció i difusió de la campanya. En aquest cas es va seguir la temàtica realitzada en les últimes campanyes: publicitat exterior i suports digitals. A nivell de publicitat digital es van crear vinils, pancartes, cartells, octavillas i un disseny per als autobusos de la localitat. En aquest sentit la publicitat exterior és molt important ja que es parla d'una institució pública.

D'altra banda, també es va realitzar una creació de suports digitals, tant per a xarxes socials, pàgina web i missatgeria interna. Més concretament es van realitzar bàners informatius, 
post per a les xarxes socials dels centres poliesportius de L'Hospitalet de Llobregat (Facebook, Twitter i Instagram) i mailing per als treballadors de les institucions. V3rtice contínua amb noves produccions de disseny gràfic per als poliesportius de L'Hospitalet de Llobregat. Ens acompanyes?