Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Deusto Salut: desenvolupament del seu gabinet de premsa

Altres Projectes

  • Disseny gràfic Barcelona per als poliesportius de L'Hospitalet de Llobregat
  • Creació i organizació integral event Museu Blau
  • Promoció i premsa per TBS

Deusto Salut: desenvolupament del seu gabinet de premsa

Com a agència de comunicació de Barcelona especialitzada en gabinet de premsa sabem la importància del desenvolupament d'un gabinet de premsa per a una empresa amb productes i serveis nacionals. Est és el cas de Deusto Salut del Grupo Planeta i la creació i difusió de contingut propi que des de V3rtice realitzem mensualment.

Deusto Salut és el centre de formació contínua de Grupo Planeta que ofereix programes formatius a distància en el sector de la salut, les teràpies naturals i el benestar. Neix l'any 2009, amb l'objectiu de capacitar als professionals de la salut perquè s'adaptin al competitiu i exigent escenari laboral i que ampliïn les seves possibilitats professionals.

El treball que realitzem mensualment amb Deusto Salut consisteix en l'elaboració de temes d'actualitat i d'interès informatius sobre els diferents cursos, relacionats amb l'àmbit de la salut, que puguin ser interessants per al públic. Una vegada es presentem els temes, i són aprovats pel client, ens posem a la feina en la cerca d'informació.

Una de les estratègies a l'hora de portar el gabinet de premsa de forma continuada és establir un timing o calendari per a cada acció. En aquest sentit, per exemple, tenim marcat quan hem de redactar una nota de premsa, quan hem d'enviar-la als mitjans i quants dies hem de fer seguiment (cridem per assegurar-nos que han rebut la nota). D'aquesta manera, ens organitzem millor i no ens passem gens per alt.

Cada mes realitzem un total de dues notes de premsa de caràcter propi i original que distribuïm de manera personalitzada a periodistes, mitjans de comunicació i agències informatives generalistes i especialitzats. D'aquesta manera, mitjançant una tècnica de degoteig realitzem una segregació d'agents externs que poden tenir interès en la nota de premsa que hem realitzat.

A més, una altra de les estratègies que utilitzem és la d'anar actualitzant periòdicament una base de dades especialitzada, d'aquesta manera ens assegurem que els telèfons i els correus dels mitjans siguin correctes. A més, així podem tenir el contacte d'un determinat periodista al que cridem sempre per així estrènyer la relació. En definitiva, no importa la temàtica de l'empresa, sempre ens hem d'adaptar a les necessitats del client i dissenyar un pla comunicatiu que garanteixi el seu èxit.

V3rtice i el grup Planeta s'uneixen per treballar en la gestió informativa del seu gabinet de premsa i aconseguir uns resultats excel·lents en el seu moment a dia.