Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Gabinet de premsa Barcelona | Clínica d'aprimar-se

Altres Projectes

  • Agència comunicació Barcelona per a Hotel H
  • Campanya de difusió del cicle de concerts Dijous Concert pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona
  • Assessoria de Comunicació a nivell europeu per a CT Fertility

Agència de comunicació i gabinet de premsa a Barcelona per a una clínica d'aprimar-se

Un nou projecte ha confiat en v3rtice com a gabinet de premsa per generar visibilitat de la marca a nivell nacional. El nostre departament de premsa s'encarregarà d'elaborar i redactar notes de premsa especialitzades per a cada mitjans, contactar amb els periodistes i comunicar-nos amb ells de forma one-to-one, és a dir, presentar a cada periodista el projecte perquè sigui del seu interès. I finalment, gestionar les intervencions del nostre client; ja sigui en format entrevista, article, reportatge, etc.
Considerem que com a gabinet de premsa a Barcelona el més important abans d'activar l'acció de premsa, és tenir clar què anem a comunicar, conèixer al client, saber els seus punts forts, febles, i així, determinar aquells aspectes claus perquè el periodista tingui interès i accedeixi a la publicació. Per això, com a agència de comunicació ens encarreguem de l'elaboració de missatges claus, i arguments de cara als periodistes, i sobretot de l'elaboració de dossier de premsa, press kit i teaser.
En aquest cas concret elaborarem una estratègia de premsa nacional per donar a conèixer els serveis de la clínica de forma massiva, no obstant això activarem també una estratègia local que permetrà apropar el missatge al nostre públic més objectiu.
La nostra agència de comunicació i gabinet de premsa a Barcelona s'encarregués de totes les activitats o materials de comunicació necessaris per a poder desenvolupar qualsevol acció pròpia d'un gabinet de premsa o departament de comunicació corporativa dels nostres clients.
Entre les accions destacades com gabinet de premsa a Barcelona ens encarregarem dels següents serveis: organitzar rodes de premsa, redacció i enviament de notes de premsa, gestió d'entrevistes, declaracions i reportatges corporatius, i organització de visites i esmorzars de premsa amb els periodistes , influencers i líders d'opinió.
A més, com a gabinet de premsa també portarem la creació i seguiment del clipping, perquè el client pugui disposar de totes les publicacions i la gestió i manual de crisi corporativa.