Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Estratègies per a un bon perfil de LinkedIn de candidats

23-11-2018

LinkedIn és una plataforma digital dirigida als negocis, les empreses i a la cerca de treball. Aquesta comunitat social precisa una renovació contínua del perfil de LinkedIn de candidats per poder així obtenir més visites i aparèixer en més resultats de cerca de vacants per part de les empreses. Un bon perfil necessita constància i sobretot veracitat. Vols alguns consells per tenir un dels millors perfils de LinkedIn de candidats? V3rtice te'ls dóna!

Factors a tenir en compte en el perfil de Linkedin de candidats


Aquí et deixem un recopilatori d'aspectes perquè et puguis fer el millor perfil de Linkedin per a candidats. Així que sense més preàmbuls, aquí et deixem els 7 aspectes:

Escull una foto de perfil de Linkedin de candidats


És molt important que la foto de perfil escollida perLinkedIn estigui dotada de bona qualitat i que mostri professionalitat. Evita totalment aquelles fotografies que siguin familiars o d'una nit de copes. Tampoc és recomanable utilitzar selfies, és millor utilitzar un altre tipus de foto que mostrin serietat i cordialitat. Pensa que la foto de perfil de LinkedIn de candidats et pots costar la teva propera oferta d'ocupació.

Mantingues el teu perfil de LinkedIn de candidat actualitzat


Un perfil actualitzat rep més visites i més ofertes de treball que aquells que romanen inactius. Pots des de crear un blog i anar fent posts, fins a recomanar publicacions dels teus contactes o felicitar a aquells que hagin aconseguit un nou lloc de treball. L'objectiu és tenir activitat en el perfil i publicar segons els teus interessos o propòsits.

Segueix a aquells departaments o empreses afins al teu perfil


LinkedIn és una xarxa social diferent a les quals solem utilitzar cada dia. És per això que com aquesta es dirigeix més a l'àmbit professional, hauries de seguir a aquelles empreses que et cridin l'atenció, que t'agradin i que siguin del teu interès. Qui sàpigues si a través de LinkedIntrobes l'oferta ideal, per haver seguit a l'empresa en el perfil.

Comparteix en el teu perfil tot allò que es refereixi a la teva carrera laboral


Les seccions de LinkedIn poden ser molt útils i fer del teu perfil un espai interessant. Pots afegir des d'intercanvis amb altres països fins a premis o voluntariats. En el cas que no disposis d'aquestes experiències, pots afegir un extracte en el qual puguis explicar tot el teu recorregut. Has de pensar que com més complet, més oportunitats tindràs.

Paraules claus: aconsegueix un perfil de LinkedIn de candidats seu-optimitzat.


Per donar notorietat del teu perfil en el sector que t'interessa. Pots utilitzar paraules claus en la presentació del perfil o posar alguna directament en el títol. Cal rendibilitzar al màxim el teu LinkedIn i conèixer bé la xarxa per treure partit a tot allò que puguis mostrar. Pensa en aquelles paraules que et poden definir millor dins del teu sector i sobretot sempre a nivell professional.


Afegeix al teu perfil de
Linkedin de candidats aptituds que s'exerceixin en el teu sector


LinkedIn ofereix una gran varietat d'aptituds que afegir al perfil i que els teus contactes poden validar. Aprofita per afegir aquelles habilitats que disposis dins del sector i que contactes que treballin amb tu les validin. Pots afegir des d'aptituds principals, coneixements del sector o aptituds interpersonals.


Afegeix al teu perfil de
LinkedIn per a candidats l'educació necessària


És un fet evident que si has cursat un Batxillerat, has passat per l'Educació Secundària Obligatòria. No és necessari afegir aquella educació que has impartit des del col·legi. Assenyala aquells passos pels quals has passat per mostrar els coneixements que has adquirit per desenvolupar-te en el sector.
Abans que et vagis…

El secret per tenir el millor perfil de LinkedIn de candidats 


Com ho sents, et falta un ingredient per tenir el millor perfil de LinkedIn de candidats, superar totes les barreres i entrevistes i ser contractat per aquella empresa que tant desitges.

Informació addicional: un ingredient que no pot faltar en el perfil de LinkedIn


Com hem esmentat anteriorment un perfil complet atreu més fàcilment a les empreses. Afegeix informació addicional, sempre de l'àmbit professional, com els teus llocs web, interessos, grups, etc. per causar més interès i intriga en aquelles persones que llegeixin el teu perfil.
I fins a aquí el post d'avui de V3rtice. Recorda mantenir el teu perfil de LinkedIn actualitzat i ple de contingut sempre des de la serietat i professionalitat. Fins a la propera!