Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • oxfam-intermon-trailwalker

Altres Projectes

  • Comunicació digital per View Barcelona
  • Promoció i premsa per TBS
  • Cicle 50’ joves: disseny i comunicació dels concerts del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Agència de comunicació digital i gabinet de premsa per Intermón Trailwalker

Com a agència de comunicació a Barcelona, ens encarreguem del servei de comunicació digital, disseny gràfic i gabinet de premsa d'Oxfam Intermón. Més concretament, del projecte que tenen a Girona i Madrid, la Trailwalker.

La Trailwalker és una caminada de 50KM i 100KM que recapta fons per a destinar-los a una causa solidària d'Oxfam Intermón, l'aigua potable. D'aquesta manera, projectes solidaris com el que tenen a Burkina Faso o el Txad, rebran donacions per a desenvolupar plans d'aigua potable en els seus respectius països. Encara que hi ha milers i milers de projectes que necessiten donacions solidàries, Oxfam Intermón sempre ha estat una de les organitzacions no governamentals més preocupades a destinar altes quantitats de fons en projectes solidaris.

En aquest projecte han intervingut diversos departaments de l'agència de comunicació V3rtice. D'una banda, el departament de disseny gràfic ha produït material gràfic per a la difusió de la comunicació de la Trailwalker. D'altra banda, el departament de premsa i de comunicació digital han treballat amb periodistes i influencers, respectivament, per a assegurar-se la repercussió suficient que ha de tenir un esdeveniment d'aquest calibre.

Per a explicar més detingudament els serveis de comunicació dels quals s'ha encarregat V3rtice, començarem amb els serveis de premsa i/o gabinet de premsa. Aquest departament ha dut a terme la creació de notes de premsa amb tota la informació de la Trailwalker, els requisits per a participar, on aniran destinats els fons recaptats, en quines ciutats se celebrarà i altres temes relacionats. A més, també s'ha encarregat de portar la gestió amb periodistes i mitjans de comunicació per a assegurar la repercussió, difusió i èxit de la campanya.

En quant als serveis digitals prestats, el departament de comunicació digital s'ha encarregat de la gestió amb influencers. La raó és que no només hem d'assegurar la repercussió per la televisió, els diaris, les revistes o la ràdio,sinó que també hem de difondre el missatge per les xarxes socials. D'aquesta manera, el departament ha contactat amb diversos personatges famosos del món online per a visibilitzar la campanya i que generi una major repercussió.

Finalment, el departament de disseny gràfic ha dut a terme el disseny del material que s'enviarà a mitjans de comunicació, periodistes i influencers. D'aquesta manera, s'aconseguirà transmetre i difondre el missatge d'una forma més gràfica, simple, senzilla i comprensible.

Així doncs, en V3rtice estem molt il·lusionats i contents de poder formar part d'un projecte tan solidari com aquest. A més, ja que com a agència de comunicació de Barcelona disposem de bastant experiència en l'entorn institucional, es podran dur a terme totes les tasques, esmentades anteriorment, de forma més rendible, efectiva i amb un major benefici en cadascun dels serveis a desenvolupar.