Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • organitzacio esdeveniment festateca

Altres Projectes

  • Disseny gràfic i gestió de promocions del Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona
  • Organització d'esdeveniments gastronòmics Barcelona per a Sabor Salou 2018
  • Producció audiovisual per Younique

CREACIÓ I ORGANIZACIÓ INTEGRAL ESDEVENIMENT MERCATS DE BARCELONA

V3rtice ha estat l'agència de publicitat i esdeveniments escollida per donar-li forma a l'esdeveniment Festa & Teca, una jornada gastronòmica i d'alimentació saludable a la plaça del Fòrum. La festa, promoguda per "Mercats de Barcelona" i el "Museu dels Ciències Naturals de Barcelona", va congregar més de 6.000 persones en un esdeveniment on es van vendre més de 4.000 entrades al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ​​xifra rècord des de 2011.

L'esdeveniment Festa & Teca ha resultat tot un èxit, tant en públic assistent com per l'objectiu que es va crear: Una jornada de gastronomia i alimentació saludable com a reclam de l'exposició "Nutrició, impuls vital" que acull el Museu Blau i patrocina Mercats de Barcelona.

L'esdeveniment va comptar amb un mercat amb productes de proximitat, ecològics i saludables, una zona de tallers infantils i familiars amb el FC Barcelona, ​​AGBAR i Mercabarna, showcookings, xerrades de bloguers i cuiners de renom, i una zona de degustació amb foodtrucks i zona pícnic ambientada per Dolo Beltran. La jornada destaca per la gran quantitat d'empreses col·laboradores com; Aigües de Barcelona, ​​Moritz, FC Barcelona o Mercabarna.

Tot un esdeveniment per als amants de la gastronomia i el producte de qualitat, ¡i una altíssima visibilitat en els mitjans de comunicació!

V3rtice, com agència d’organització d’esdeveniments de Barcelona té els recursos necessaris tant tècnics com humans per crear, conceptualitzar i organitzar de forma integral qualsevol esdeveniment, tant a nivell d’estructura, tècnic, logística, etc. Per això, en tots els projectes referents a esdeveniments ens agrada formar part des de l'inici, la part més conceptual per tal de que l'esdeveniments es pogui organitzar de forma molt més eficaç i àgil, i valorar tècnicament la part més conceptual de l'esdeveniment.