Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Organització d'esdeveniments Barcelona | Festa Major Santa Coloma de Gramanet

Altres Projectes

  • Organització esdeveniment Festa Major Santa Coloma de Gramanet
  • Agència de Comunicació per Carioca
  • Servei integral per Salón Creativa

Organització esdeveniment Festa Major Santa Coloma de Gramanet

L'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha confiat en V3rtice, agència de comunicació i organització d'esdeveniments, les últimes dues temporades per a l'organització i producció d'escenaris de la festa major de la ciutat.

Per fer possible la festa major, vam haver de tenir en compte els objectius que tenia l'ajuntament de Santa Coloma respecte a aquestes festes. A més, vam haver d'analitzar els esdeveniments anteriors per saber què s'havia fet i com. En V3rtice, agència de comunicació i organització d'esdeveniments, ens vam fer càrrec d'això per crear unes festes que estiguessin a l'altura de les expectatives dels ciutadans de Santa Coloma de Gramenet.

Per organitzar l'esdeveniment, vam haver de respectar les activitats que es feien en aquestes festes i ens dediquem a preparar tots els preparatius d'aquestes. Busquem els millors artistes per fer gaudir als habitants de Santa Coloma de Gramenet, posem en contacte a l'ajuntament amb els proveïdors que formaven part i feien possible la festa major. Teníem en compte la inversió que va destinada a aquestes festes, a part de fer el timming de cada activitat. A més, hem de tenir en compte un pla de contingència, per qualsevol contratemps que pugui succeir.

A part de l'organització, també ens dediquem a la producció d'escenaris, de forma artística i tècnica. La posada en escena és molt important per a aquest tipus d'esdeveniments, per això mateix, mirem al detall la decoració, l'estètica i els suports de cada element d'aquest esdeveniment. A més, ho fem tant de forma artística com a tècnica.
En l'organització de l'esdeveniment també portem a terme la producció integral del mateix, tant a nivell de recursos humans com tècnics. Per això, gestionem tot el material tècnic necessari com: escenaris, carpes, il·luminació, tanques, so, etc. A més, de conceptualitzar, contractar i executar tota la part artística de l'esdeveniment; la posada en escena és molt important per a aquest tipus d'esdeveniments, per això mateix, mirem al detall la decoració, l'estètica i els suports corporatius de cada element d'aquest esdeveniment. Per això, el nostre departament de comunicació i de producció d'esdeveniment s'encarreguen de l'organització i producció integral de tots els elements artístics i tècnics; i en el cas necessari fins i tot de la conceptualització del propi esdeveniment (idea creativa).

En V3rtice, agència de comunicació i organització d'esdeveniments, estem orgullosos de fer possible una festa major com la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, i poder fer gaudir als seus habitants.