Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Organització d'esdeveniments Barcelona | Festa Major Santa Coloma de Gramanet

Altres Projectes

  • Agència de Comunicació per Carioca
  • Agència comunicació Madrid per a Ashemadrid
  • Disseny gràfic Barcelona per al Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar

Organització esdeveniment Festa Major Santa Coloma de Gramanet

L'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha confiat en V3rtice, agència de comunicació i organització d'esdeveniments, les últimes dues temporades per a l'organització i producció d'escenaris de la festa major de la ciutat.

Per fer possible la festa major, vam haver de tenir en compte els objectius que tenia l'ajuntament de Santa Coloma respecte a aquestes festes. A més, vam haver d'analitzar els esdeveniments anteriors per saber què s'havia fet i com. En V3rtice, agència de comunicació i organització d'esdeveniments, ens vam fer càrrec d'això per crear unes festes que estiguessin a l'altura de les expectatives dels ciutadans de Santa Coloma de Gramenet.

Per organitzar l'esdeveniment, vam haver de respectar les activitats que es feien en aquestes festes i ens dediquem a preparar tots els preparatius d'aquestes. Busquem els millors artistes per fer gaudir als habitants de Santa Coloma de Gramenet, posem en contacte a l'ajuntament amb els proveïdors que formaven part i feien possible la festa major. Teníem en compte la inversió que va destinada a aquestes festes, a part de fer el timming de cada activitat. A més, hem de tenir en compte un pla de contingència, per qualsevol contratemps que pugui succeir.

A part de l'organització, també ens dediquem a la producció d'escenaris, de forma artística i tècnica. La posada en escena és molt important per a aquest tipus d'esdeveniments, per això mateix, mirem al detall la decoració, l'estètica i els suports de cada element d'aquest esdeveniment. A més, ho fem tant de forma artística com a tècnica.
En l'organització de l'esdeveniment també portem a terme la producció integral del mateix, tant a nivell de recursos humans com tècnics. Per això, gestionem tot el material tècnic necessari com: escenaris, carpes, il·luminació, tanques, so, etc. A més, de conceptualitzar, contractar i executar tota la part artística de l'esdeveniment; la posada en escena és molt important per a aquest tipus d'esdeveniments, per això mateix, mirem al detall la decoració, l'estètica i els suports corporatius de cada element d'aquest esdeveniment. Per això, el nostre departament de comunicació i de producció d'esdeveniment s'encarreguen de l'organització i producció integral de tots els elements artístics i tècnics; i en el cas necessari fins i tot de la conceptualització del propi esdeveniment (idea creativa).

En V3rtice, agència de comunicació i organització d'esdeveniments, estem orgullosos de fer possible una festa major com la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, i poder fer gaudir als seus habitants.