Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • organització esdeveniment bloom Marc Bartra

Altres Projectes

  • Agència publicitat Barcelona pel Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona
  • Planificació i execució campanya publicitat Imaginarium
  • Disseny gràfic Barcelona para Synergie

Creació i organització integral esdeveniment Bloom

Creació i organització de l'esdeveniment The mosquito Run by Bloom, la cursa popular solidària que organitza la marca d'insecticides Bloom, líder en el seu sector i que forma part de la multinacional Henkel.
 
La marca d'insecticides ens va encarregar la realització d'un esdeveniment per aproximar-se als consuimdors amb target infantil; el nostre departament de comunicació va conceptualitzar l'esdeveniment, des de la essencia del mateix, fins al naming. Un cop aprovat per part de l'empresa Bloom, el nostre departament de publicitat es va encarregar del disseny de la imatge corporativa, de la gravació del vídeo i de la sessió de fotos; a més de la dinamització a les xarxes socials. Al costat d'ells, el nostre equip d'organització d'esdeveniments, va dur a terme l'organització tècnica d'aquest, acords amb partners i col·laboradors, la producció de l'esdeveniment i la seva execució.

A més, també hem gestionat la imatge de marca del famós celebrity jugador del FC Barcelona, ​​Marc Bartra. L'esdeveniment s'emmarca en una nova estratègia Bellow the line de la marca comercial per apropar-se als clients i posicionar-se al sector de l'outdoor.

V3rtice com agència d'organització d'esdeveniments, es va encarregar de l'organització integral del mateix: disseny de la imatge, gestió de xarxes socials (community manager), promoció de l'esdeveniment, organització tècnica i comunicació i pubicidad del mateix. L'esdeveniment va ser una comanda de Bloom per crear una campanya BTL que tingués com a objectiu aproximar la marca Bloom al públic més familiar. La nostra agència de publicitat es va encarregar de conceptualitzar l'esdeveniment, dissenyar tota la imatge gràfica, i organitzar-lo de forma integral, tant a nivell tècnic esportiu, logístic com de promoció i comunicacií de l'esdeveniment.

Si volen més informació sobre les tasques vinculades a aquest tipus de projectes, feu click:http://www.v3rtice.com/below-the-line