Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Organització d'esdeveniments per a empreses

10-04-2017

Moltes empreses es plantegen organitzar un esdeveniment per aproximar-se sl seu target, per aconseguir objectius de màrqueting, per presentar algun producte, etc. El nostre post d’avui, parlarà dels avantatges que suposa l’organització d’un esdeveniment per a una empresa.
 
Com agència especialitzada en l'organització d'esdeveniments per a empreses, aconsellem establir un objectiu concret a l'esdeveniment. És a dir, què volem aconseguir? Volem donar visibilitat a l’empresa? A un producte? Volem posicionar l’empresa al target?. Una vegada ho tinguemm clar, el nostre equip especialitzat en l’organització d’esdeveniments per a empreses, s’encarregarà de conceptualitzar la idea del propi esdeveniment, donar-li forma als objectius i així buscar la màxima eficàcia de l'esdeveniment.
 
Per tal de que pugueu entendre-ho de forma més clara, posarem un exemple pràctic; un cas d’èxit de v3rtice en al organització d’esdeveniments per a empreses: Festa & Teca. En la primera reunió que vàrem tenir amb els organitzadors de l'esdeveniment (patrocinadors) en ens van comunicar dos objectius molt diferents: apropar el Museu Blau a la ciutadania, i donar a un conèixer els productes de proximitat de Mercats de Barcelona. Els objectius estaven clar però no la forma de coma arribar-hi. El nostre equip es va posar en marxa i vàrem proposar la creació i la organització del FESTA&TECAC; un esdeveniment familiar que permetria aproximar el Museu Blau i donar un conèixer productes de proximitat.
 
Com ho vàrem aconseguir? Per aproximar el Museu Blau a la ciutadania, vàrem organitzar l'esdeveniment a la plaça Da Vinci (Plaça del propi del Museu Blau) i vàrem proposar un joc didàctic que provoques la visita al Museu Blau! Més de .5000 persones van visitar el del Museu Blau, amb el que l’objectiu estava aconseguit. Respecte el segon objectiu, el vam tenir clar, com a productora d'esdeveniments a Barcelona, vàrem ​​col·locar tot un seguit de carpes promocionant els productes locals de proximitat: Pa, olis, melmelades, vins; productes de proximitat que els visitants podien gaudir, degustar i comprar. A més per reforçar la part lúdica, vàrem desenvolupar i organitzar una sèrie d'activitats vinculades a la gastronomia, esport i salut, que van gaudir tant grans com petits. I com es tractava d’un esdeveniment de matí / migdia, vam organitzar un espai de foodtrucks i chillout amb música per tal de que la gent pugues gaudir més de l’event.
 
 
 
 
 
 
Festa & Teca, va suposar un cas d'èxit, no només amb el nombre de visitants sinó també per les valoracions positives tant dels patrocinadors, públic com dels partners que varen participar
 
El nostre punt fort en l’organització d’esdeveniments per a empreses, és generar un sentit integral a l’event; cuidar cada detall, per això disposem d’un productora especialitzada en l’organització d’esdeveniments, una productora audiovisual i un equip tècnic i humà capaç de l’organització d'integrant esdeveniments a Barcelona.
 
Si voleu veure més de l’event Festa& Teca, us deixem un vídeo resum:https://www.v3rtice.com/organitzacio-esdeveniment-museu-blau-p-5-ca