Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Assessoria de comunicació per Synergie
  • Agència comunicació Barcelona per Speakap
  • Agència comunicació Madrid per a IPSEN

Organització d'esdeveniments gastronòmics Barcelona per a Sabor Salou 2018

V3rtice agència de comunicació està de celebració, ja que serà l'encarregada d'organitzar una de les fires gastronòmiques més importants de la Costa Daurada de Catalunya: Sabor Salou.
Sabor Salou és una fira gastronòmica que se celebra al Passeig Jaume I de Salou els dies 4, 5 i 6 de maig de 2018 i que va ser concebuda per donar a conèixer l'oferta de restauració del municipi i els productes gastronòmics de qualitat del territori. En aquesta edició 2018 es presenta com a novetat un espai central on es potenciaran tots els productes de la fira gastronòmica.

Sabor Salou té com a objectiu augmentar la qualitat i la diversitat de l'oferta turística de Salou, així com posicionar el municipi com un referent del turisme gastronòmic. La primera edició de Sabor Salou va generar més de 15.000 degustacions i va rebre més de 17.000 visitants. La passada edició, l'any 2017, va oferir més 25.000 degustacions a més de 30.000 visitants, amb un total de 35 expositors, consolidant-se com un esdeveniment gastronòmic de referència de Costa Daurada.

El treball que durà a terme 
v3rtice com a agència de comunicació es basa en una comunicació global de tot l'esdeveniment. Per aquest motiu, en primer lloc, realitzem un nou disseny de Sabor Salou fent un concepte genèric i senzill de la idea d'aquesta firo gastronòmica. En aquest sentit, s'han utilitzat els principals colors que representen a Salou per seguir una estructura cromàtica semblant. Una vegada aprovat el disseny, s'han realitzat tot tipus de cartells i adaptacions del logo en diferents suports digitals i físics.

D'altra banda, 
v3rtice també s'encarrega de la comunicació a nivell digital i dels mitjans de comunicació. D'aquesta manera, duu a terme la comunicació digital a les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) mitjançant fotos, vídeos i altres elements audiovisuals per cridar l'atenció del públic. A més, la utilització d'ADS en aquestes xarxes socials permetrà l'aproximació de públic potencial a Sabor Salou 2018.

I de la mateixa manera, a nivell de 
mitjans de comunicació es realitzaran diferents accions com a notes de premsa i gestió amb mitjans de comunicació locals per cobrir l'acte i realitzar diferents peces periodístiques sobre Sabor Salou 2018.

A més, com hem comentat, la principal novetat d'aquest any 2018 és la creació d'un espai central on es realitzaran diferents activitats organitzades per 
v3rtice per potenciar tots els productes de la fira gastronòmica de Salou.