Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • marqueting-online-pirxots

Altres Projectes

  • Disseny gràfic i estratègia digital Clínica de fertilitat Gaia
  • Agència de Comunicació per Creditoh!
  • Campanya de publicitat per a l'empresa Gracare

Màrqueting Online per Pirxots Cosmetics

El Màrqueting online és un dels forts de V3rtice, i per això, empreses joves però amb les idees clares com Pirxots Cosmetics han decidit comptar amb nosaltres per realitzar les seves campanyes a internet.

La marca de cosmètics, nascuda a Barcelona i amb l'objectiu d’obrir-se al públic de totes les regions, ven productes per la cura de la pell enfocats al públic jove, preocupat per la salut de la seva pell i la seva imatge. Fabricats de forma natural i amb totes les garanties, Pirxots ofereix una crema i un sèrum facial per separat i en pack, sota el nom de Serum DNA Repair i Moisturizing Cream DNA Repair.

Les tasques de màrqueting digital i disseny que realitzem a V3rtice comunicació per Pirxots Cosmetics tenen a veure, d'una banda, amb l'auditoria, resolució de problemes i optimització SEO (Search Engine Optimization), a més de revisió i execució de l'storytelling de la pàgina web. Per un millor posicionament, també s'ha proposat un content plan detallat i basat en la investigació de paraules clau més rellevants, amb el qual desenvolupar els continguts del blog.

A més, en xarxes socials s'ha realitzat un rework dels perfils, especialment a Instagram, on s'ha proposat una guia per la realització de fotografies i continguts amb els que sempre transmetre un missatge fàcil de reconèixer, sense oblidar l’storytelling emocional que buscava la marca. També a Instagram s'ha dissenyat una campanya d'anuncis en dues fases: d'una banda una fase més àmplia d’awareness amb l'objectiu d'atraure trànsit a la web i al perfil de Pirxots, i per una altra una fase de performance en la qual aconseguir conversions.

Finalment, a més de la campanya contínua, V3rtice participa en la creació i execució de campanyes de màrqueting digital exclusives per Nadal, Black Friday, Halloween o altres dates assenyalades.

V3rtice és l'agència de màrqueting i comunicació 360 que pot portar la teva marca a un altre nivell, a través d'estratègies en orgànic i de pagament, offline i online, basades en la nostra experiència i els teus objectius.