Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • màrqueting-digital-per a-balfego

Altres Projectes

  • Agència de comunicació per a l'esdeveniment ELAI de València
  • Comunicació digital per View Barcelona
  • Disseny gràfic per als poliesportius de L'Hospitalet de Llobregat

Màrqueting Digital per al Grup Balfegó

Com a agència de comunicació especialitzada en Màrqueting Digital a Barcelona i Madrid, ens hem encarregat de dur a terme el plantejament, disseny i posada en marxa de l'estratègia digital per a les Jornades de la Tonyina Vermella i l'activitat TunaTour per al GrupBalfegó. D'aquesta manera, hem dissenyat l'estratègia publicitària per a mostrar anuncis en diferents mitjans i webs del sector d'activitats en família i hem contactat ambinfluencers del sector foodie. L'objectiu ha estat promoure, difondre i generar imatge de marca per a millorar la presència online del Grup Balfegó.

La Grup Balfegó és una empresa gastronòmica la missió de la qual és la de capturar, alimentar, estudiar i comercialitzar la tonyina vermella. Tot això sota un sistema de responsabilitat empresarial sostenible que satisfà les expectatives dels seus clients, ja que el seu sistema garanteix la continuïtat de l'espècie per a futures generacions.

Com a agència de comunicació especialitzada en Màrqueting Online a Barcelona i Madrid, hem dut a terme les següents tasques per a complir amb l'estratègia digital de la marca: Publicitat online en format display per als principals mitjans, portals i webs del sector de la gastronomia i les activitats en família, la dinamització iviralización del contingut creat a través de les Jornades de la Tonyina Vermella i l'activitat TunaTour per les diferents xarxes socials i plataformes, el disseny de campanyes promocionals per a arribar a un públic més ampli en les xarxes socials i la gestió de influencers per a potenciar la interacció dels usuaris i millorar la relació dels seguidors amb la marca.

Així que, si estàs pensant a potenciar el teu negoci online o el teu web, en V3rtice, estarem encantats d'ajudar-te a planificar i dissenyar la teva estratègia online. La nostra agència de Màrqueting Online a Barcelona està especialitzada en Posicionament web SEO, SEM, xarxes socials, Social Ads, Link Building, Analítica Web i Publicitat display. Així que no dubtis a enviar-nos la teva idea perquè et puguem enviar la nostra proposta digital adaptada a les teves necessitats. Trobaràs el formulari en el footer o en la pàgina de “Contacte” de la web.