Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • lidl agencia publicitat

Altres Projectes

  • Campanya de comunicació primaveral per a Synergie
  • V3rtice nova agència de comunicació de l’Ajuntament de L’Hospitalet
  • Organització d'un esdeveniment i gabinet de premsa per Synergie

SPOT PUBLICITARI DE LIDL, GESTIÓ AMB MIREIA BELMONTE

V3rtice ha col·laborat en l'execució de la campanya de publicitat, i tancant una fabulosa col·laboració entre la celebrity Mireia Belmonte i la marca LIDL.

La nedadora olímpica Mireia Belmonte es converteix en la nova imatge de l'espot de publicitat de la campanya d'estiu dels supermercats LIDL! La campanya consta d'espot i publicitat exterior.

L'espot es va rodar a una preciosa finca amb piscina entre Sitges i Vilanova i la Geltrú on la nedadora va demostrar les seves habilitats tant fora com dins de la piscina.

Ad Score, un estudi realitzat per Havas Media, després d'analitzar gairebé 500 campanyes, ha arribat a la conclusió clara que les campanyes amb famosos ajuden a millorar la notorietat de les campanyes. A nivell general, aquest tipus de campanyes han obtingut un 17% més de notorietat que les campanyes sense famosos.

El nostre departament de comunicació va seguir al detall cada moment del rodatge per tal de que la imatge de Mireia Belmonte en l'espot de publicitat del Lidl, fos l'adequada per a ambdues parts, i d'aquesta manera, varem portar a terme un treball de supervisió, i relacions públiques durant el rodatge, gravació de l'espot, anunci de publicitat. Varem treballar colze a colze amb el departament de publicitat del Lidl, i amb això varem aconseguir un resultat francament positiu, deixant a totes les parts satisfetes pel projecte publicitari. A més, la campanya de publicitat va aconseguir assolir ràpidament els objectius ja que breument tots els punts de venda es van quedar sense productes, a causa de les vendes, esgotant-se els productes.

Si volen més informació sobre les tasques vinculades a aquest tipus de projectes, feu click:http://www.v3rtice.com/publicitat-barcelona