Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

L'autenticitat, clau en el Màrqueting

22-08-2019

En el màrqueting d'avui en dia, hi ha una paraula que centra totes les estratègies de màrqueting, propostes de negoci i accions de branding: L'objectiu del màrqueting és arribar sigui com sigui els consumidors, i l'autenticitat és la clau de volta d'aquestes estratègies : Els consumidors s'han convertit en grans defensors del que és autèntic i busquen experiències autèntiques i marques autèntiques. Volen que les coses siguin úniques i projectar-se a si mateixos com a individus autèntics.

Però l'autenticitat és un concepte ubic, que apareix de forma recurrent, que ho pot englobar i alhora, no dir res especial.
Aquí és on les agències de màrqueting han de resoldre el nus gordià: ¿què és el que fa que les marques siguin autèntiques o no Per què els consumidors perceben una marca com autèntica i altres no?

Des V3rtice creiem que la idea del que és autèntic té una base més complexa i està molt relacionat amb una cosa tan intangible com l'essència.
Comunicar bé l'essència és clau perquè les marques projectin aquest intangibles que les facin úniques i especials. Les marques han de mostrar com són els consumidors, què és el que entenen com el seu 'essència' i que forma la conserven.

Hi ha conceptes associats a les marques que s'assenten de forma més específica i clara la idea del que és autèntic. Fa que les coses es vegin d'una manera més vinculat a aquesta característica.

Com es ven una marca com a autèntica? T'expliquem com:
-Buscar la característica que fa la marca especial
-Unir aquesta característica a una Idea Força que vertebri tota
-Generar un relat atractiu entorn a aquesta Idea Força per potenciar l'essencial de la marca.
La millor manera de projectar-se com autèntic és generar un impacte associat a aquesta visió de les coses, ajustant el teu narrativa i centrant la història que es vol explicar.

Una bona narrativa i una bona història fundacional apuntalen la idea del que és autèntic. des V3rtice
Som una agència de Màrqueting, especialitzats en Comunicació, Publicitat i Comunicació Digital a la qual ens agrada potenciar allò especial de cada client amb el qual col·laborem i Original Flor és un d'ells. Vam fer èmfasi en la tradició familiar per potenciar aquests valors i apuntalar aquesta Idea Força, que és la que el converteix en una marca autèntica enfront de la competència.

En V3rtice som especialistes en potenciar la identitat de marca. Així que, si estàs pensant en contractar els serveis de publicitat per potenciar la imatge corporativa de la teva marca, en V3rtice, estarem encantats d'assessorar-te i adaptar els nostres serveis a les necessitats del teu negoci. No dubtis en contactar amb nosaltres via el formulari que trobaràs al footer de cada web o en l'apartat del menú "Contacte". Estem esperant la teva consulta per dissenyar-la nostra proposta sense compromís.