Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

La importància d’escriure copies efectius a Instagram

05-09-2019

Si creus que les fotos sorprenents són l'única cosa que t'ajuda a aconseguir la Engagement en les xarxes socials, t'equivoques. Tot i que sovint estan subestimats, els textos en les publicacions d'Instagram és una eina poderosa que pot determinar l'èxit d'un post. Una gran imatge combinada amb un poderós copy d'Instagram pot fer que una publicació vagi encara més lluny. A V3rtice, agència de comunicació digital t'oferim consells fàcils per obtenir idees de còpies per a xarxes socials en molt poc temps.

Algunes empreses encara posen tot el focus en l'estètica de les fotos en les xarxes socials, i el copy només serveix com una ocurrència tardana i algunes persones pensen que els textos d'Instagram no són importants. Al cap ia la fi, molts opinen que les imatges ocupen un lloc central en les plataformes de xarxes socials. Però els usuaris de les fotos veuen el text com a part de la història.

Els bons còpies en xarxes socials, i més en concret a Instagram tenen la capacitat d'afegir encara més context a la publicació, el que marca la diferència en augmentar el Engagement, el Reach orgànic o els clics.

Qualsevol bona estratègia d'Instagram s'ha de prendre seriosament la redacció de còpies per als textos d'Instagram: Des V3rtice recomanem invertir temps i esforç perquè els textos tinguin valor i persuadeixin a l'audiència. Tens 2200 caràcters, aprofita'ls! 

Per què importen els bons subtítols d'Instagram?

-Perquè si no es perfecciona la publicació dotant d'equilibri entre la imatge i el text, es podria estar perdent oportunitats importants per construir una comunitat sòlida, asóiaumentar el coneixement de la marca i el Engagement. i arribar.
-Perquè els textos que interpel·lin a l'audiència genera una major interacció entre la comunitat a Instagram. No és cap secret que l'algoritme d'Instagram afavoreix aquells comptes que generen un major nombre d'interaccions, amb especial èmfasi en els comentaris. Si aconseguim cridar l'atenció de la nostra comunitat i mobilitzar-la, la posició de les nostres publicacions millorarà en el feed, i això generarà més likes ... i així fins a completar el cercle virtuós del Engagement.
Si ets una empresa que vol desenvolupar una estratègia sòlida d'Instagram, en V3rtice, agència de comunicació digital, et recomanem que cobreixis totes les teves bases i crees imatges Top amb textos d'Instagram que enganxin a l'audiència.
En V3rtice som especialistes en l'estratègia en comunicació digital. Així que, si estàs pensant en contractar els serveis de publicitat per potenciar la imatge corporativa de la teva marca, en V3rtice, estarem encantats d'assessorar-te i adaptar els nostres serveis a les necessitats del teu negoci. No dubtis en contactar amb nosaltres via el formulari que trobaràs al footer de cada web o en l'apartat del menú "Contacte". Estem esperant la teva consulta per dissenyar-la nostra proposta sense compromís.