Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Disseny gràfic Barcelona per al Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar
  • Relacions Públiques i Social Media per Sanofi Genzyme
  • Gabinet de comunicació integral Dacota vending

Gestió del disseny gràfic per a les Portes Obertes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Com a agència de comunicació de Barcelona especialitzada en gabinet de premsa coneixem la importància de la comunicació interna i que tots els empleats tinguin la informació necessària per conèixer totes les informacions que es desenvolupen. És per aquest motiu que, des del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, com a agència de comunicació V3rtices'encarrega del desenvolupament de les accions de comunicació de la jornada de portes obertes del centre aquest any 2018.

La jornada de portes obertes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona és un de les accions comunicatives i institucionals més importants del propi centre. Aquest any es va a realitzar el dissabte 17 de març de 2018 des de les 11:00 fins a les 21:00, és a dir, un total de 10 hores continuades de música en 4 escenaris del centre. Durant tot el dia, totes aquelles famílies interessades a accedir al centre para informés sobre les activitats i els cursos del Conservatori Municipal de Música de Barcelona podran fer-ho. D'altra banda, la gent que vulgui gaudir de la música també ho podrà fer. 

El treball que desenvolupem des de V3
rticeconsisteix en 2 eixos principals. D'una banda, ens encarreguem de l'elaboració del cartell informatiu amb les diferents peces musicals que es duen a terme durant la jornada. En aquest moment realitzem 3 formats: un cartell informatiu que tindrà una distribució física per penjar-ho en els diferents finestrals del centre, una pantalla digital que està projectada durant tot el dia en el vestíbul del centre i un horari de la jornada en versió digital per a la pàgina web i les xarxes socials del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

D'altra banda, a les xarxes socials del Conservatori Municipal de Música de Barcelona durant setmanes prèvies a l'acte s'han realitzat múltiples publicacions per anunciar l'acte. De la mateixa manera, es va realitzar una publicació amb 
ADS en Facebook per poder promocionar l'acte. A més, s'han elaborat diferents notícies a la pàgina en del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i l'enviament de diferents newsletters a la base de dades del centre perquè els seus contactes estiguessin al dia de l'acte. 

Finalment, a nivell de comunicació de premsa ens encarreguem de realitzar una difusió mitjançant 
OPIS i banderoles per la ciutat de la celebració d'aquests concerts. I de la mateixa manera, la producció d'una lona de 6 metres en la façana del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. 

Al final, la música és un element que a la majoria de les persones ens agrada. Per aquest motiu, des de v3
rtice creiem que la difusió d'aquestes activitats elaborades pel propi Conservatori Municipal de Música de Barcelona suposa una molt bona promoció del centre.