Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Gabinet de premsa per Planeta Formació i Universitats

Altres Projectes

  • Gabinet de comunicació integral Club de Tennis Manresa
  • Disseny gràfic Barcelona per al Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona
  • Disseny i difusió d’un calendari pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Gabinet de premsa per Planeta Formació i Universitats

Seguim sumant projectes de comunicació! Des del passat mes de maig, v3rtice serà l'encarregat de dur a terme tota l'estratègia de comunicació corporativa, premsa i relació amb els mitjans de comunicació del Grupo Planeta, en la seva divisió de Formació i Universitats. Una tasca de gabinet de premsa que comporta la redacció, distribució i seguiment de notes de premsa i altres peces informatives per 3 dels seus principals productes relacionats amb la formació: CEAC, Deusto Formació i Deusto Salut.

CEAC és el líder en cursos de formació a distància, i l'objectiu en comunicació és augmentar la confiança del públic cap als seus productes, i allunyar-se cada vegada de la idea de cursos de baix perfil per una formació actual que s'ha renovat amb els temps. Pel que fa a Deusto Formació i Deusto Salut, l'objectiu és mantenir el seu posicionament com a cursos de referència per a la població adulta i que desitja complementar la seva formació acadèmica. Els 3 projectes tenen un abaste nacional, i es treballa una estratègia de premsa generalista i sectorial, però sempre des d'una òrbita nacional.

Com a gabinet de premsa ens encarregarem de la definició i construcció del missatge així com la redacció dels suports comunicatius necessaris per difondre els continguts d'interès. A més de la gestió one-to-one amb els periodistes i del seguiment de les publicacions. El principal objectiu és generar notorietat dels temes noticiables del Grupo Planeta així com la publicació dels mateixos, per això com a gabinet de premsa a Barcelona desenvoluparem una estratègia de comunicació que permeti la difusió dels temes claus a mitjans generalistes i especialitzats mitjançant la redacció de notes de premsa, dosieres de premsa, etc.