Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Gabinet de comunicació integral Dacota vending
  • Assessoria de Comunicació per ESERP
  • Màrqueting Digital per al Grup Balfegó

Gabinet i notes de premsa per a la Fundació Pare Arrupe

Cada any, el col·legi del Salvador ocupa els primers llocs en la prova PAES que el Ministeri d'Educació salvadorenc fa a tots els alumnes que finalitzen Batxillerat. Tenint en compte que El Salvador és un país on només el 3,8% dels salvadorencs arriba a la universitat, estem molt contents de poder col·laborar amb Pare Arrupe, ja que el 100% dels seus graduats cursa una carrera.

La nostra tasca aquí és potenciar la imatge corporativa de Pare Arrupe mitjançant la redacció de notes de premsa i el contacte amb els mitjans de comunicació.
A més, com a gabinet de premsa a Barcelona i Madrid, ens hem encarregat de la creació del dossier de premsa i de la creació i producció de continguts periodístics per a mitjans de comunicació amb l'objectiu de generar notorietat dels temes noticiables dels quals la Fundació Pare Arrupe forma part.

També podem ajudar-te nosaltres, en V3rtice, estarem encantats de donar-te un cop de mà si estàs pensant en contractar els serveis de gabinet de premsa per potenciar la imatge corporativa de la teva marca. Així que no dubtis a enviar-nos la teva idea perquè et puguem enviar la nostra proposta digital adaptada a les teves necessitats. Trobaràs el formulari al footer oa la pàgina de "Contacte" de la web.