Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • gabinet-i-notes-de-premsa-per a-flykube

Altres Projectes

  • Agència comunicació Barcelona per Speakap
  • Agència de Comunicació per Carioca
  • Cicle 50’ joves: disseny i comunicació dels concerts del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Gabinet i notes de premsa per FlyKube

Com a agència de comunicació especialitzada en gabinets de premsa a Barcelona i Madrid, notes de premsa i comunicació, ens hem encarregat de dissenyar i dur a terme l'estratègia corporativa per a l'empresa FlyKube. D'aquesta manera, hem assessorat i dissenyat els materials de premsa necessaris per a aconseguir més impactes i potenciar la imatge de FlyKube.

L'empresa FlyKube és una start-up que ofereix paquets de viatge sorpreses que inclouen les millors experiències del mercat. El millor de tot és el seu avantatge competitiu que els distingeix de les altres agències de viatges, la destinació és sorpresa, no el coneixes fins 2 dies abans del vol. Entre molts dels seus avantatges, els paquets inclouen hotel, esmorzar, activitat sorpresa i guia de la ciutat. Així que ja saps, una perfecta opció per a planejar les teves vacances per a setmana santa o estiu.

Com a agència de comunicació especialitzada en l'àrea de Premsa a Barcelona i Madrid, ens hem encarregat de dissenyar i dur a terme diferents tasques: Gabinet de premsa, redacció i enviament de notes de premsa, creació del dossier de premsa, contacte amb periodistes del sector turístic per a potenciar la imatge i notorietat de la marca i la creació i producció de continguts periodístics per a mitjans de comunicació.

Així que, si estàs pensant a contractar els serveis de premsa per a potenciar la imatge corporativa de la teva marca, en V3rtice, estarem encantats d'assessorar-te i adaptar els nostres serveis a les necessitats del teu negoci. No dubtis a contactar amb nosaltres via el formulari que trobaràs en el footer de cada web o en l'apartat del menú "Contacte". Estem esperant la teva consulta per a dissenyar-te la nostra proposta sense compromís.