Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Servei integral per Salón Creativa
  • Agència comunicació Madrid per a la Universidad Católica San Antonio de Murcia
  • Disseny de cartells del Black Friday per a Tutti Frutti

Gabinet de premsa Barcelona per a Studio di Stile

V3rtice agència de comunicació comença un nou projecte de la mà de Studio di Stile, el projecte de moda més innovador de Vicenç Mustarós, creador de la 080 Barcelona, i Meritxell Balmes, directora de Studio di Stile. Un nou projecte que pretén posar la moda catalana als espais que es mereixen, i V3rtice farà les tasques d'agència de comunicació a la seva inauguració.

Studio di Stile neix de la inquietud per la moda, l'art, la música.... i el lifestyle. Creuen que tenen poder per reinventar positivament la vida de les persones. L'univers de la moda és la seva passió i la seva professió. Els encanta organitzar esdeveniments sent fidels al seu estil xic. D'altra banda, tenen com a objectiu professionalitzar el sector de la moda a través de la formació amb grans professionals i també grans persones. Com l'univers de la moda és el seu objectiu professional, tots els seus serveis estan enfocats a oferir als professionals del sector, les eines necessàries perquè el seu projecte o negoci creixi i aconsegueixi arribar a l'èxit.

Des de V3rtice ens encarreguem de la feina de comunicació prèvia a l'esdeveniment que es realitzarà el dia 12 d'abril a Vic. En aquesta tasca prèvia a la inauguració de Studio di Stile realitzem una convocatòria de premsa i una nota de premsa per mitjans de comunicació locals, autonòmics i nacionals a partir d'una base de dades realitzada prèviament amb contactes dins de l'àrea de moda, societat, cultura i lifestyle.

En l'àmbit de premsa les tasques realitzarem es basa en dos àmbits. En primer lloc convidar als mitjans de comunicació locals de Vic i Girona a la inauguració per tal que puguin anar a fer una cobertura de l'acte. I en segon lloc, la realització d'entrevistes amb el Vicenç Mustarós i la Meritxell Balmes amb diferents periodistes i mitjans de comunicació.

D'altra banda, al ser un projecte on la moda és l'eix principal de la inauguració, hem vist convenient crear un vincle d'unió amb futurs influencers que estan treballant les seves xarxes socials dins del sector de la moda. No obstant això, aquests influencers no opten per una moda tradicional i quotidiana, sinó que aposten innovar en aquest sentit. Per aquest motiu, es realitza una base de dades d'influencers que tinguin uns valors i uns ideals semblants al de Studio di Stile. A partir d'aquest moment vam realitzar unes invitacions personalitzades que van ser enviades i una vegada tenien resposta per part seva continuàvem amb la gestió d'influencers per tal que assisteixin.

V3rtice agència de comunicació i publicitat comença una nova aventura i estem segurs que farem grans accions amb Studio di Stile.