Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Principals estratègies a xarxes socials per millorar la visibilitat de Pymes a Madrid.

19-09-2019

A l'hora de muntar una estratègia per donar a conèixer o guanyar clients per a la nostra pime, les xarxes socials cobren gran importància: Fes créixer el teu negoci amb l'ajuda de les xarxes socials, connecta amb els teus clients a Madrid mitjançant la comunicació i la publicitat. En V3rtice t'expliquem com.

Les Xarxes Socials continuen sent una tendència en alça que sumen usuaris a les seves plataformes cada dia i que les agències de publicitat de Madrid utilitzem en les nostres planificacions. Per a això és important que adaptem les nostres idees a la manera de pensar dels nostres clients i per això, ens hem de fixar com es comporten en xarxes socials, per conèixer-los al detall.

Guia't pels usuaris que et segueixen a Facebook, Instagram, Linkedin ... i els comentaris que deixen en les teves publicacions per conèixer el seu estil de vida o to comunicatiu per adaptar les teves publicacions a aquest, connectant més amb ells i així poder tenir una comunicació en els dos sentits, així captarás millor la seva atenció, t'escoltarà i et comunicarà exactament el que vol

Si no coneixes bé als teus clients, en V3rtice, com agència de comunicació a Madrid, t'ajudarem a fer aquest pas cal que guiarà les teves futures estratègies.

Identifica per on es mou el teu client i tindràs la meitat de la feina feta. Per a això no subestimes cap xarxa social, molta gent diu que Facebook està en declivi i que ja només l'utilitzen els usuaris més veterans. No obstant això, això no és així, les dades parlen per si sols, Facebook segueix creixent cada dia i és la xarxa social més utilitzada. Més informació sobre aquesta xarxa social aquí.

El primer pas en l'estratègia de les agències de publicitat de Madrid és identificar el públic de la teva Pime per oferir solucions que abordin les necessitats del teu client. D'aquesta manera, l'agència de publicitat és capaç de crear continguts i poder guiar al client de la teva Pime fins a la compra del teu producte seguint uns passos que tenim establerts.

Estratègies de RRSS per a pimes que realitzem les agències de màrqueting i comunicació a Madrid.

Estratègies de posicionament: Estableix objectius per marcar la teva estratègia. Vols que coneguin la teva marca o portar-los a la teva web per a la compra final? Després d'establir el teu objectiu, posiciona les teves xarxes socials per assolir-lo.
 

Estratègies de segmentació: Com hem dit abans, has de conèixer als teus clients, però és possible que et trobis amb més d'un tipus de clients. Per tant segméntalos i brinda contingut per a tots dos de manera personalitzada.
 

Fes que comentin i comparteixin els teus continguts: Tracta de connectar amb els teus clients, fes que se sentin identificats amb els teus continguts i convida'ls a ser part de la pàgina, que comparteixin, comentin i opinin sobre els teus posts. Et deixem uns trucs per millorar la teva engagement en xarxes socials.
 

Anuncis en xarxes socials: En altres temps es feien anuncis a la televisió perquè hi havia gent després de la pantalla. Ara, els usuaris estem les 24 hores del dia amb una pantalla en la nostra butxaca, sempre a mà. A més, aquests anuncis són molt més econòmics, específics i senzills de fer, de manera que les agències de publicitat de Madrid ens recolzem a Facebook ADS, Instagram ADS, Linkedin ADS ...
 

A / B Testing: Una eina vital per a les agències de màrqueting a Madrid. Es tracta de diversos prototips de contingut per RRSS que es llancen al mateix temps per veure quines són més efectives. Per tant les agències de publicitat comparem els resultats dels dos prototips per triar el millor per a la teva estratègia.
 

Ja saps com muntar una boníssima estratègia en xarxes socials per a la teva Pime! Ara només et falten les eines ..., Vols conèixer les principals eines de gestió de xarxes? T'ho enviem al teu mail! Posa en l'assumpte: Eina RRSS