Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Organització d'un esdeveniment i gabinet de premsa per Synergie

Altres Projectes

  • Comunicació integral i disseny del missatge per Refresco
  • Campanya de publicitat per a l'empresa Gracare
  • Agència publicitat Barcelona per a campanya influencers

Organització d'un esdeveniment i gabinet de premsa per Synergie

Com a agència de comunicació d'organització d'esdevenimentsgabinet de premsa per empreses de Recursos Humanos de Barcelona coneixem la importància de crear, produir i dirigir un esdeveniment, i, a més, portar el gabinet de premsa del mateix. El passat 18 d'octubre, vam anar els organitzadors d'un esdeveniment de l'empresa de Recursos Humans, Synergie, en el CAR de Sant Cugat.
 
A nivell d'organització i gabinet de comunicació, l'esdeveniment “El viatge de dirigir per valors” la nostra agència ha desenvolupat dues de les funcions més importants, quant a un esdeveniment es requereix. No obstant això, abans de posar-se davant d'un projecte d'aquesta envergadura s'ha de tenir clar que objectius vol obtenir l'empresa que organitza l'acte, i una vegada amb els objectius clar V3rtice ja pot treballar per posicionar què tipus d'estratègies són les més convenients.
 
V3rtice va començar a treballar amb dos objectius clars: organització d'esdeveniment i gestió del gabinet de premsa. D'una banda, la producció d'un esdeveniment està dins dels punts més forts de V3rtice i per aquest motiu es va intentar que la segona edició de CAR’Speakers de Synergie i el CAR de Sant Cugat fos millor. En el cas d'aquest esdeveniment, es va comptar amb la col·laboració d'un total de set esportistes olímpics que van anar els encarregats de representar els valors que Synergie té com a empresa.
 
Perquè cadascun dels detalls de l'esdeveniment fos dut a terme amb èxit, V3rtice es va encarregar personalment d'aquests aconseguint que tots estiguessin en la millor qualitat per a tots els assistents a l'esdeveniment. D'aquesta manera, el protocol i el desenvolupament complet de l'acte sempre van estar supervisats i aprovats per Synergie i el CAR de Sant Cugat.
 
No obstant això, la part de gabinet de premsa és un altre dels pilars fonamentals d'aquest esdeveniment. Les comeses eren clares ja que s'havia d'aconseguir un contacte amb els mitjans (premsa, ràdio, televisió i digital) perquè vinguessin a cobrir l'acte, una cobertura total en xarxes socials i aplicar les estratègies digitals prèviament establertes i la distribució de les diferents notes de premses, prèvies i posteriors a l'esdeveniment. 
 
Per tant, V3rtice ha estat l'encarregada de dur a terme un dels esdeveniments a nivell esportiu i empresarial més importants de Catalunya. I tot això, de manera organitzada davant de més de 70 directius de recursos humans amb 7 esportistes olímpics.