Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Organització d'esdeveniments Barcelona I Jardins Botànics

Altres Projectes

  • Agència publicitat Barcelona per Naturpetra
  • Disseny gràfic i gestió de promocions del Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona
  • Agència de mitjans per Teatre Lliure

Organització esdeveniment: Jornades Tècniques de l'Associació Iberomacaronéica de Jardins Botànics

El Museu Blau de Barcelona ha tornat a confiar en v3rtice, agència de comunicació a Barcelona per organitzar un dels esdeveniments més importants de la temporada, les Jornades Tècniques de l'Associació Iberomacaronéica de Jardins Botànics on assistiran experts i associats de jardins botànics de tot Espanya.
 
Com a agència de comunicació ens estem encarregant tant de la preproducció de l'esdeveniment com la producció del mateix. A nivell de preproducció actuem com a secretària tècnica de l'esdeveniment, coordinant les invitacions i les necessitats del propi esdevenim´ent tant a nivell tècnic com humà; gestionant les contractacions de càtering, equip tècnic (so i il·luminació), gestió de transport i hotels, i coordinant l'assistència i les invitacions dels ponents a l'acte.
 
A més, com a agència de comunicació, i en aquest cas com a agència d'organització d'esdeveniments, ens encarreguem de la producció del propi esdeveniment; recepció d'assistents, lliurament d'acreditacions, coordinació ponències, gestió de càtering, transports, organització d'activitats; constituint així la regidoria de l'esdeveniment.
 
En aquest tipus d'esdeveniments, treballem tota la coordinació de la mà del propi client però també del seu departament de comunicació, amb la finalitat d'establir una unificació i coherència durant tota la producció de l'esdeveniment.
 
És important tenir en compte que per dur a terme la producció d'esdeveniments interns hem d'establir sinergies tant amb el departament de comunicació com amb els especialistes de l'esdeveniment. En aquest cas al ser un esdeveniment per a un sector molt concret com són associats a jardins botànics era clau conèixer el sector i així poder establir un planning de l'esdeveniment adaptat a les seves necessitats.
 
El nostre departament d'organització d'esdeveniments té molt en compte l'essència del propi esdeveniment abans d'iniciar la pre producció, ja que creiem que és molt important establir un look & feel de l'esdeveniment d'acord amb els valors del mateix. Un cop això està definit vam iniciar un pla tècnic de l'esdeveniment i així establim els rols i les necessitats requerides.