Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Disseny gràfic Barcelona | SAF UAB

Altres Projectes

  • Disseny gràfic per al logo de Centella Soto
  • Agència de mitjans per Teatre Lliure
  • Premsa i màrqueting online per EDUCO

Disseny gràfic SAF (Universitat Autònoma de Barcelona)

Suport en el disseny gràfic i aplicació de la identitat corporativa en materials promocionals: publicitat exterior (grans formats), publicitat digital (xarxes socials), vídeo, presentacions, campanyes de publicitat, etc. L'objectiu era comunicar la imatge del servei d'esports i els seus serveis / activitats al públic potencial (universitaris, comunitat universitària i veí o treballadors de la zona).

Apliquem la marca i mostrem els serveis del SAF (Servei d'activitat física - Universitat Autònoma de Barcelona) en qualsevol suport imprès per a una distribució física en grans quantitats. Dissenyem tot tipus de fullets, flyers, tríptics, carcelería, per informar i promocionar els serveis / instal·lacions del SAF, tant a estudiants de la Universitat com a públic potencial: usuari final, professorat, veïns de la zona, etc.

Disseny de catàlegs, dossiers i revista corporativa, molt útils per difondre els seus productes i serveis d'una forma física en punts estratègics com facultats, distribuïdors, esdeveniments, etc. Sent els suports més utilitzats per informar de les activitats dirigides i novetats de la instal·lació.

Disseny de suports per a esdeveniments, roll ups, estands per a fires, tanques publicitàries, etc., mantenint una unitat gràfica en tots ells. A més, vam realitzar il·lustracions, retoc fotogràfic, banners i dissenys digitals que permetien l'actualització i dinamització de continguts gràfics a la web i a les xarxes socials.

Alhora, modernitzem la imatge del SAF que durant més de 10 anys va mantenir una mateixa línia corporativa, d'aquesta manera vam poder apropar-nos al públic potencial mitjançant un disseny més modern, fresc i actual.