Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Gabinet de comunicació integral Dacota vending
  • Disseny gràfic per la Campanya de Mercats de l'Ajuntament de Barcelona
  • Disseny gràfic Cicor Sport

Disseny gràfic Madrid per a Saint-Gobain

Seguim treballant i seguim creixent en tots els aspectes d'una agència comunicació Madrid. I aquesta vegada, el nostre punt fort es basa en el disseny gràfic, ja que l'empresa Saint-Gobain ha decidit confiar en v3rtice per a l'elaboració d'una invitació original i pròpia per a un esdeveniment intern de Recursos Humans.
 
Saint-Gobain és una empresa internacional que té espai a Espanya des de 1905, any que es construeix Cristalleria Espanyola en la localitat d'Arija per fabricar, de forma industrial i per primera vegada, vidre pla per a construcció. La sòlida expansió desenvolupada des de llavors per Saint-Gobain els ha atorgat un reconeixement empresarial i un intens coneixement tant de mercat de l'Hàbitat com del sector d'automoció i de la indústria, comprats en els quals es focalitza posteriorment gràcies a la seva Know-how industrial.
 
En aquest sentit, des de v3rtice com a agència de comunicació especialitzada en disseny gràfic ens hem encarregat de crear des de zero una invitació per a tots els treballadors de Saint-Gobain perquè assisteixin a un esdeveniment intern i propi sobre Recursos Humans. En aquest cas, l'equip d'imatge i disseny es va encarregar de traslladar la nova imatge de l'empresa, ja que aquesta ha renovat el seu logotip per donar una imatge molt més dinàmica, fresca i jove, en comparació de la serietat que traslladava l'anterior.
 
D'aquesta manera, vam crear una invitació que va ser adjunta a un mailing enviat per Saint-Gobain on li vam donar una picada d'ullet a la nova imatge corporativa de l'empresa utilitzant la mateixa gamma de colors que utilitzen ells i fent una proposta més divertida d'acord amb la renovació de la imatge de l'empresa. A més, hem de destacar que pel que fa a tipografia també s'han utilitzat dos tipus: d'una banda una que s'assembla a una tipografia tira a mà (més manual, més artesana) per donar una sensació de proximitat entre l'empresa i el treballador. I d'altra banda, una tipografia molta més neta i clara per a la informació més important de l'esdeveniment.
 
D'aquesta manera, v3rtice com a agència de comunicació i publicitat especialitzada en disseny gràfic ha mostrat una capacitat d'adaptació i de formació per Saint-Gobain realitzant un tipus d'invitació divertida, original i informativa que s'assembli amb els valors, la missió i la imatge que volen transmetre. Aquest és el treball d'una agència de comunicació i publicitat, i molt més concret, dins del sector del disseny gràfic, ja que sempre hem de ficar-nos dins de l'empresa per poder obtenir sempre el millor treball possible.