Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • AUDITORIA PUBLICITÀRIA PEL REUS DEPORTIU
  • Agència de publicitat per a la Fira Internacional de Forminsa
  • Gabinet de publicitat i RRPP Boda privée

Disseny gràfic Barcelona per al Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar

V3rtice com agència publicitat Barcelona continua creixent i seguim ampliant els nostres projectes, i aquesta vegada us volem presentar un nou projecte dins de l'especialitat en disseny gràfic. Intentant arribar a tots els punts d'una gran agència de comunicació i publicitat, el Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar ha confiat en v3rtice per a l'elaboració d'un manual d'aplicació del seu logotip en tots els suports, tan interns com a externs.
 
El Gran Hotel Monterrey es defineix com un oasi de vacances agradables i tranquil·les, a pocs metres del centre de la ciutat de Lloret de Mar. Amb grans habitacions lluminoses, contemporànies i recentment renovades, el seu exquisit Spa i l'impressionant Gran Casino Costa Brava, en un complex de cinc estels considerat com un dels millors espais hotelers de Lloret de Mar.
 
En aquest sentit, v3rtice com a agència de comunicació i publicitat especialitzada en disseny gràfic ens encarreguem de la creació d'un manual d'aplicació del logotip. D'aquesta manera, hem creat dues variants en aquest manual, d'una banda crear una mateixa identitat gràfica per a tots els suports de l'hotel, tant a nivell intern com a extern. A nivell intern ens hem encarregat de poder organitzar tots els suports del mateix hotel de manera de crear una homogeneïtzació en el contingut que s'elabora. D'aquesta manera, tots els elements del mateix hotel mantindran una mateixa imatge i sentit gràfic.
 
D'altra banda, a nivell extern hem vist convenient realitzar una homogeneïtzació de la marca Monterrey en 6 elements externs com són: 4 restaurants Monterrey, el SPA i el Chill Out. D'aquesta manera, encara que aquests espais es trobin fos de l'espai Gran Hotel Monterrey, d'una manera directa estan relacionats amb l'espai, i per tant la identificació gràfica ha de ser la mateixa en tots ells. Així mateix, proposar una tipografia, uns colors, una tonalitat i una forma gràfica igual per a tots.
 
D'aquesta manera hem creat una aplicació de tots els formats disponibles dins del Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar com per exemple, senyalística, digital, marxandatge entre uns altres. Amb aquesta aplicació, l'hotel mantindrà una imatge global i integradora en tots i cadascun dels productes, serveis i accions que permetran augmentar la força visual de la institució.
 
Per tant, v3rtice com a agència de comunicació i publicitat de Barcelona especialitzada en disseny gràfic podem seguir creant tot tipus d'elements gràfics adaptats a tot tipus de productes i serveis.