Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Organització esdeveniment Festa Major Santa Coloma de Gramanet
  • Campanya de publicitat per a Moneyman
  • Gabinet de publicitat i RRPP Boda privée

Disseny gràfic Barcelona para Synergie

Com agencia comunicació Barcelona especialitzada en disseny gràfic hem realitzat un dels projectes més diferents fins al moment. Des de Synergie ens van encarregar una missió: realitzar la seva campanya de primavera i estiu per a tot el seu equip de comercials de nivell nacional. I des de v3rtice, com a agència de comunicació de Barcelona, acceptem la missió sense pensar-nos-ho dues vegades.

Synergie és una multinacional francesa especialitzada en la gestió integral dels Recursos Humans des de 1969, ofereix serveis globals de Treball Temporal, Selecció, Formació i Outsourcing. I és que compten amb una àmplia xarxa d'oficines distribuïdes en 14 països europeus (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Eslovàquia, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca i Suïssa), a Canadà i a Austràlia. A Espanya, disposen de més de 40 delegacions i el seu objectiu és estar present en els principals nuclis econòmics del país. El seu principal objectiu és convertir-se en un autèntic partner en RRHH.

En aquest sentit, a nivell de disseny el look and feel seleccionat està basada en l'estil còmic basant-se en dos superherois, un home i una dona. Aquesta idea és principal en Synergie, ja que és una empresa liderada, principalment, per dones i per tant tenen un pes molt important dins de l'empresa. De la mateixa manera, l'estil utilitzat en el díptic és la il·lustració tipus comic però el seu tractament és molt elegant i formal representant els valors principals de l'empresa.

Quant a maquetació, l'estructura utilitzada és molt senzilla perquè la informació que es vol transmetre arribi ràpidament al lector, en aquest cas a futurs clients de Synergie. A més, la tipografia que s'ha utilitzat per a la redacció de tots els textos és la corporativa de l'empresa, ja que s'ha volgut mantenir una homogeneïtat total dins de la imatge institucional i corporativa de Synergie. I de la mateixa manera, a nivell cromàtic s'ha pretès jugar amb tres colors: el vermell, el groc i el gris, i cadascun d'ells en tonalitats diferents per poder jugar en diferents tipus.

I a nivell de contingut, la idea principal dels superherois ha estat idea de v3rtice, i per tant es va veure convenient l'elecció d'un copy creatiu que estigués relacionat amb la temàtica principal. A més, totes les informacions que apareixen en el díptic mantenen una línia argumental amb la idea dels superherois, però sempre mantenint una formalitat i un estil que es relaciona directament amb l'essència de Synergie. I és que, mitjançant aquesta forma s'aconsegueix que Synergie aconsegueixi el seu principal objectiu: convertir-se en un autèntic partner en Recursos Humans.