Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • disseny-grafic-ajuntament-las-rozas

Altres Projectes

  • Agència comunicació Barcelona per a Soccer Services Barcelona
  • Assessoria en comunicació digital per Florachic
  • Comunicació i màrqueting per Héroes Comic Con

Disseny Gràfic per a l'Ajuntament de Las Rozas

Com a agència de comunicació especialitzada en disseny gràfic a Barcelona i Madrid i producció de diferents materials gràfics, ens hem encarregat de realitzar l'estratègia del sector Emprèn de l'Ajuntament de Las Rozas, de Madrid. D'aquesta manera, hem dissenyat la imatge, el to i la línia gràfica dels diferents tallers, jornades i activitats organitzades per l'Ajuntament de Las Rozas. L'objectiu ha estat transmetre una imatge més moderna i adaptada als nous temps.

El sector EMPRÈN de l'Ajuntament de Las Rozas planifica i duu a terme diferents programes, tallers, jornades i activitats per a la ciutadania de Madrid. Entre molts de les seves propostes socials, trobem tallers sobre com crear el teu curriculum vitae, els avantatges laborals de tenir un compte en LinkedIn, etc. La finalitat de tots els programes que organitza és millorar el benestar social i oferir ajudes per a la inserció laboral de la ciutadania.

Com agència de comunicació especialitzada en l'àrea de Disseny Gràfic a Barcelona i Madrid, hem fet les tasques pertinents de producció de materials gràfics com: Disseny i producció de díptics, bàners, butlletins i altres accions per a aconseguir confeccionar una línia gràfica moderna i adaptada als nous temps que vivim. Per a això, hem tingut en compte les noves tendències i interessos de la ciutadania de Madrid, per a així, aconseguir adaptar millor la missatge i to de la imatge.

Així doncs, si estàs pensant a contractar els serveis de Disseny Gràfic a Barcelona o Madrid, ens dubtis a contactar amb V3rtice. Nosaltres estarem encantats d'ajudar-te a aconseguir els teus objectius i metes per a aconseguir la imatge corporativa que tens en ment. Si vols explicar-nos la teva idea, en el footer de la nostra web trobaràs el formulari perquè t'enviem una proposta adaptada a les teves necessitats.