Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Disseny de cartells del Black Friday per a Tutti Frutti

Altres Projectes

  • V3rtice nova agència de comunicació de l’Ajuntament de L’Hospitalet
  • Campanya de comunicació primaveral per a Synergie
  • Agència de comunicació digital i gabinet de premsa per Intermón Trailwalker

Disseny de cartells del Black Friday per a Tutti Frutti

V3rtice, agència de comunicació de Barcelona, ha finalitzat un altre projecte de disseny gràfic amb èxit! El projecte ha consistit en l'elaboració d'uns cartells que es col·locaran en els aparadors de les tendes que hi ha en els diferents aeroports. Amb motiu del Black Friday, el client va demanar a l'equip de disseny que creés uns cartells que promocionessin el 15% de descompte de les seves llaminadures de goma a granel. Voleu saber com es va fer?

Tutti Frutti és una empresa capdavantera en el sector de les llaminadures, fundada en 1982 per Rodolfo Sirera que va aconseguir importar de Gran Bretanya les tendes de llaminadures que coneixem actualment. L'empresa disposa de més de vint punts de venda nacionals repartits per tot el territori espanyol i estan situades als carrers més concorreguts de cada ciutat. Cada tenda compta amb tot tipus de galetes, xiclets, llaminadures de goma, snaks, caramels o xocolatines.

Com la imatge de Tutti Frutti és moderna i sofisticada, el disseny dels cartells també havia de ser-ho. Així doncs, cada element es va intentar adaptar al disseny i valors de l'empresa. Començant amb els colors, el negre es va utilitzar de fons perquè és el color que s'identifica amb la setmana del Black Friday i perquè ajuda a ressaltar més tots els elements del cartell. D'altra banda, el blanc es va utilitzar en algunes paraules ja que és un color que posat sobre negre contrasta millor. Finalment, el vermell va servir per destacar altres paraules perquè és el color que aquest any apareixia en tots els anuncis d'ofertes sobre Black Friday.

En relació a les fotografies, es va utilitzar una sola imatge d'un ossets de goma, extreta d'internet que representava molt bé l'oferta. En fotografia es poden veure ossets de goma de diferents colors en un pla detall, és a dir, molt enfocats. A més, els ossets es veuen des d'un plànol contrapicat i per tant semblen més grans, potenciant així la imatge. D'altra banda, els colors dels ossets donen un toc d'il·luminació al cartell, sense carregar-l’ho a l'excés.

Quant a la tipologia de lletres, s'ha usat dos tipus. D'una banda, una lletra per a la paraula sweet (dolça)- en referència a les llaminadures- que és més suau i corbada, com si estigués escrita a mà. D'altra banda, la lletra per a la paraula Black Friday és més gruixuda i recta, la qual cosa ajuda a donar més contundència a la promoció. Aquest últim tipus de lletra s'utilitza en gairebé tots els anuncis de la setmana de descomptes. Finalment, per a la resta de paraules s'ha utilitzat la tipologia Black Friday, encara que més fina i prima.

En definitiva, el cartell de Tutti Frutti per a la setmana del Black Friday reflecteix completament d'una banda, l'elegància i sofisticació de les tendes de llaminadures i per un altre, la contundència de l'oferta que es promociona.