Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Agència de comunicació Barcelona y Naming i logotip per a Crystal

Altres Projectes

  • Organització d'esdeveniments Mind and Fit
  • Agència publicitat Barcelona per a la Costa Daurada
  • Organització esdeveniment Festa Major Santa Coloma de Gramanet

Creació naming i disseny logotip per a Crystal

Crystal ha triat a V3rtice, agència de comunicació i publicitat a Barcelona, per redissenyar la seva imatge i el naming de l'empresa i dissenyar e logotip d’una nova marca de l’empresa electrónica.

Crystal és una tenda offline i online especialitzats en electrònica i multimèdia. Orientat a viatgers, en Crystal es pot trobar les millors marques amb prestigi internacional. Es caracteritzen per tenir un servei abans, durant i després de la venda, per així satisfer i superar les expectatives dels consumidors.

En V3rtice, agència de comunicació i publicitat, ens hem encarregat de transmetre aquests valors, redissenyant la seva imatge per després adaptar-la a la seva tenda offline i online. Per aconseguir l'objectiu de Crystal, hem tingut en compte el que es vol transmetre i en com es volen posicionar. Seguidament, hem decidit el disseny dels elements necessaris per arribar a aquest objectiu (colors corporatius, tipografia, elements gràfics, textos, missatge etc.).

A més, en redissenyar la seva imatge, vam crear també el naming de Crystal. Volíem que s'identifiqués amb la imatge que acabem de redissenyar, tenint en compte els valors i els principis bàsics de Crystal. Pensem en un nom de marca que fos identificable i recordable, alhora que fos fàcil de posicionar en els cercadors i en la ment del públic. I així va sorgir el nom de marca, Crystal.

En V3rtice, agència de comunicació i publicitat, vam haver de fer una recerca abans de passar a redissenyar la imatge i el naming. Analitzem la competència, als seus clients i a l'entorn més proper, amb l'objectiu de destacar allò que fa diferent a Crystal i potenciar així la seva imatge i posicionament.


El nostre departament de disseny gràfic juntament amb el nostre departament de publicitat s'han encarregat de desenvolupar diverses propostes de naming i logotip per a la nova marca, respectant els valors i principis bàsics de Crystal, i transmetent els nous objectius comercials tant en la conceptualització del nou naming com en el disseny de la nova identitat corporativa.
 
El nostre modus operandi com agència de publicitat a Barcelona es basa en tenir un feedback directe del client en la conceptualització i creació del nou naming; i en el procés de disseny gràfic del nou logotip.