Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • creació-chatbots-wannabot

Altres Projectes

  • Agència publicitat Barcelona per a campanya influencers
  • Agència de Comunicació per ADICAE
  • Gabinet de comunicació integral Club de Tennis Manresa

Creació de chatbots para Wannabot

Wannabot, plataforma líder en el disseny i construcció de chatbots per la interacció entre empresa i usuari a través d'un xat en línia, confia en V3rtice per dur a terme una de les seves estratègies i projectes.

OBJECTIUS I ESTRATÈGIES COM AGÈNCIA DE PUBLICITAT A MADRID I BARCELONA PER WANNABOT

L'objectiu del projecte plantejat per Wannabot era el de dotar de les màximes variables dialectals i lingüístiques als seus chatbots. Bàsicament, Wannabot volia que V3rtice entrenés el robot d'un dels seus clients, perquè el "chatbot" entengués la intenció de l'usuari i li donés la resposta adequada a les seves necessitats.

Per això ens vam posar a treballar des del primer dia i gràcies a la nostra experiència com agència de màrqueting i coneixement innovadors com el dels chatbots, ens encarreguem aprofitant la nostra experiència com a creadors de continguts per crear models de conversa complexos i sofisticats, incloent-hi variables dialectals hispàniques i llatinoamericanes.

Serveis com agència de màrqueting online a Madrid i Barcelona

Per dur a terme tota l'estratègia de Wannabot, vam encarregar al nostre departament de màrqueting digital construir 10 frases diferents per cadascuna de les 20 intencions acordades entre V3rtice-Wannabot-ClienteWannabot per donar solució a ambdues empreses.