Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Consells per posicionar la teva pàgina web

12-01-2017

Si tens una pàgina web, un blog o una tenda online, segueix llegint perquè aquest post et pot interessar molt. Com a agència de comunicació de Barcelona, avui anem a parlar sobre el posicionament web en els cercadors, els consells amb els quals tindràs un bon posicionament i tindràs èxit segur.

En V3rtice, agència de comunicació, hem resumit i triat aquests consells en cinc, els que creiem que són els més importants per posicionar de manera natural i de qualitat.

Així que si vols aconseguir un bon posicionament web, segueix llegint per descobrir els nostres cinc consells:
 
  • Per començar, una manera natural i fàcil de posicionar la teva pàgina web, és utilitzant keywords. Aquestes paraules clau són essencials per al teu pla estratègic SEO, amb els quals podràs posicionar-te de manera natural en els cercadors i et faran tenir una major qualitat.
  • Cal saber què busca la gent, què interessa i què està de tendència, has de conèixer al teu públic i el que li interessa. Per a això existeixen eines com Google Trends en les quals podràs veure les tendències del moment i el més buscat en Google. Amb això aconseguirem determinar què posar a la nostra web i quines keywords utilitzar per aconseguir un major posicionament i major interès per al nostre públic.
  • El link building és una altra de les opcions per poder posicionar la teva pàgina web, això sí, cal saber fer-ho de manera natural perquè Google no et penalitzi. Per fer un bon link building, deus cuidar els enllaços de la teva pàgina web, la qual cosa posa al voltant d'aquesta i utilitzar enllaços externs que Google consideri de qualitat (en el paràgraf anterior hi ha un exemple d'això). Amb tot això podràs fer link building de manera natural i de qualitat.
  • Les xarxes socials són una part important per posicionar el teu lloc web. En V3rtice, agència de comunicació, sempre dediquem temps a les xarxes socials per crear un gran tràfic a la web, a més de poder aconseguir un vincle amb el nostre públic i clients.
  • Fer un blog per a la teva pàgina web és una bona opció per posicionar-la millor, amb aquesta eina podrem aplicar pràcticament tots els consells abans esmentats, i per això, farem un posicionament natural i de qualitat. Si, a més, li afegim contingut de qualitat, imatges pròpies i poder deixar que la gent comenti, farem possible aquest posicionament ideal en els cercadors.
 
Aquests són els nostres consells per posicionar de manera natural en els cercadors web. Esperem que us hagin servit i que ens expliqueu a les nostres xarxes socials la vostra opinió.