Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Campanya de comunicació primaveral per a Synergie y V3rtice

Altres Projectes

  • Comunicació digital per a la startup Th3 Warriors
  • Disseny gràfic per ETV
  • Organització d'un esdeveniment i gabinet de premsa per Synergie

Campanya de comunicació primaveral per a Synergie

V3rtice llança la nova campanya de captació per a la multinacional de recursos humans, Synergie. Amb l'arribada de la primavera l'agència de comunicació v3rtice situada a Barcelona va conceptualitzar una campanya de publicitat pròxima i divertida que permetés a la marca aproximar-se d'una forma més personal al seu públic potencial.

Sota el claim “Synergie la teva energia per a aquesta primavera”, vam crear uns esmorças personalitzats basats en aliments nutritius. Uns esmorças  que van rebre més de 4.000 clients potencials i que han generat una resposta altament positiva tant per al target com per a la visibilitat de la marca Synergie.

La campanya de comunicació tenia com a objectiu informar dels serveis de Synergie, per això, dins dels esmorças varem generar un call to action que va permetre crear un diàleg bidireccional amb el públic potencial. Com a agència de comunicació hem plantejat una campanya basada en els valors de Synergie, creant una imatge moderna, actual i vinculada a la temporalitat de l'època.

En aquesta campanya de comunicació hem desenvolupat la conceptualització de la campanya, la creació del missatge /claim, el disseny gràfic de tots els suports de comunicació i publicitat, i la gestió de la producció de la campanya; packaging, proveïdors d'aliments, etc.

Quan et plantegen reptes d'aquest tipus, una agència de comunicació ha tenir en compte els objectius de la marca a l'hora de definir l'estratègia de comunicació. És important documentar-es, analitzar el públic potencial i veure quines accions i canals són els més adequats per a què el nostre missatge arribi correctament.

Per a poder dur a terme la campanya de comunicació, V3rtice va treballar en equip; una vegada estava definit el concepte de la campanya per part del departament de comunicació, els dissenyadors gràfics li van donar forma a la creativitat; i van aconseguir dissenyar una imatge de campanya respectant els valors de la mateixa; modern, fresc, divertit i proper. Aquest disseny es va aplicar de forma personalitzada a cadascun dels suports de comunicació; díptic, flyers, packaging, etc.

Per a concloure amb aquest bloc, volem comentar l'orgullosos que estem d'aquesta campanya, tant pel concepte de la campanya,  la imatge de la mateixa però sobretot pels resultats que es estan aconseguint. Com a agència de comunicació a Barcelona, un client satisfet és la millor recompensa al treball en equip.