Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • ASSESSORIA DE COMUNICACIÓ PER SYNERGIE

Altres Projectes

  • Agència de Comunicació per Ashemadrid
  • Gabinet de comunicació integral Dacota vending
  • V3rtice nova agència de comunicació de l’Ajuntament de L’Hospitalet

Assessoria de comunicació per Synergie

Un nou projecte forma part de la nostra família v3rtice, Synergie, multinacional francesa especialitzada en la gestió integral dels Recursos Humans confia en v3rtice per reforçar la comunicació i impulsar encara més els seus serveis globals de Treball Temporal, Selecció, Formació i Outsourcing i Agència de Col·locació .

Com a agència de comunicació a Barcelona duem a terme una assessoria de comunicació integral per donar resposta de forma immediata a necessitats de l'empresa, tant a nivell de disseny gràfic, comunicació corporativa, producció audiovisual, etc. 

En aquest nou projecte realitzem un servei global, tocant diverses potes de la comunicació, com ara:

- Disseny gràfic: per a una empresa amb oficines distribuïdes en 13 països europeus, és clau mantenir la seva imatge corporativa. Per això, els nostres dissenyadors s'encarreguen d'adaptar la identitat corporativa als suports necessaris per al seu departament de comunicació i màrqueting (dissenys corporatius com: roll up, disseny presentacions d'empresa, disseny noves identitats corporatives (serveis), etc.

- Assessoria en comunicació: és molt important que hi hagi una relació directa amb el client per oferir un bon servei d'assessoria en comunicació, on a part d'assessorar en el seu dia a dia, com a agència de comunicació, portem a terme conceptualització de campanyes de comunicació per donar-los a conèixer, creativitats de campanyes de comunicació, incentius interns (incentius per a empreses), etc.

- Productora audiovisual: avui dia és clau que una empresa mostri la seva imatge a l'exterior, mostri els seus treballadors, el seu dia a dia, i el vídeo corporatiu és un element clau per aconseguir-ho. Com a agència de comunicació oferim un servei de realització de vídeos corporatius per a empreses de forma integral: gravació, realització i edició dels vídeos, i fins i tot la creativitat dels mateixos i la redacció del guió.

Clients com Synergie et permeten com a agència de comunicació a Barcelona, ​​enfocar un projecte de forma més global, i permetent que les accions de comunicació siguin més contínues.

En tot projecte, com assessoria en comunicació, ens ens encarreguem de coordinar els departaments interns, d'aquesta manera establim un protocol de comunicació intern que ens permet executar de forma més adequada totes les fases del pla de comunicació i planificar de forma més objectives les campanyes de comunicació i publicitat que afecten cadascuna de les àrees, tant a nivell de comunicació interna com externa.