Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • comunicacio-integral-disseny-missatge-refresco

Altres Projectes

  • Premsa, Protocol i RRPP per Arysta LifeScience Iberia
  • Assessoria en comunicació digital per Florachic
  • Gabinet de premsa per Planeta Formació i Universitats

Comunicació integral i disseny del missatge per Refresco

Refresco, l'embotelladora de begudes independent més gran del món ha confiat en V3rtice per la creació del missatge i de la campanya de l'acord estratègic entre PepsiCo i Refresco Iberia.

OBJECTIUS I ESTRATÈGIES COM AGÈNCIA DE PUBLICITAT A MADRID I BARCELONA PER REFRESCO IBERIA

Els objectius plantejats per Refresco Iberia eren els de comunicar tan internament com externament d'una manera efectiva el missatge escollit, coordinadament amb el grup d'empreses internacional, en constant contacte amb la central de Rotterdam, Holanda.

Servei com comunicació corporativa a Madrid i Barcelona

Un cop plantejats els objectius, vam posar en marxa una estratègia que abordava la gestió del missatge que s'anava a transmetre als mitjans, així com, la gestió de la comunicació interna de l'anunci de l'acord. Això incloïa l'assessorament en comunicació estratègica i l'enginyeria del missatge.

Un cop preparada l'estratègia, ens vam posar a treballar en la redacció completa del missatge estratègic per a tot el procés de l'acord entre 
PepsiCo i Refresco Iberia.

Seguidament es va implementar la creació de documents tant interns com externs de l'acord i finalment, vam realitzar l'auditoria de l'estat de la comunicació interna de 
Refresco Iberia i vam lliurar una proposta d'implementació d'una nova comunicació per a la integració.