Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Comunicació digital per View Barcelona

Altres Projectes

  • Gabinet de premsa i RRPP Hipnobanda
  • CREACIÓ I ORGANIZACIÓ INTEGRAL ESDEVENIMENT MERCATS DE BARCELONA
  • Gabinet de comunicació integral del Club Esportiu Mediterrani

Comunicació digital per View Barcelona

View Barcelona és una startup online i e-commerce que va néixer amb l'objectiu d'oferir serveis i múltiples activitats destinades, sobretot, a un públic que viu o visita la ciutat de Barcelona. View ha confiat en la nostra agència de publicitat i comunicació perquè els gestionem la seva comunicació digital.
 
En View Barcelona necessitaven que un equip els gestionés la comunicació digital i els hem fet un pla personalitzat. En ser una i-commerce totes les seves activitats i comandes es gestionen des d'internet, és a dir, no tenen una tenda o empresa física sinó que la seva idea de negoci és 100% online. L'objectiu de View era que canviéssim el PO (públic objectiu de la web) i adaptéssim tots els serveis que ofereixen al nou target objectiu.

La nostra activitat, com a agència de publicitat i comunicació, s'ha centrat a dur a terme un estudi de mercat per determinar el nou target objectiu i després a potenciar els canals digitals de View Barcelona per generar més branding, leads i vendes.
 
Per aconseguir una bona estratègia a les xarxes socials de View Barcelona hem dut a terme un benchmark en el qual hem estudiat la competència, els seus punts forts i els aspectes a millorar i a partir d'aquí hem generat nostra pròpia estratègia totalment personalitzada per View Barcelona. A més, hem adaptat les activitats i contingut al nou públic objectiu.
 
Per augmentar el branding i posicionament online de l'empresa, hem executat un pla estratègic de comunicació digital orientat a les xarxes socials. L'estratègia de màrqueting ha estat crear contingut en xarxes socials amb la finalitat de dur a terme accions de SEU i augmentar així el posicionament natural de la pàgina web.
 
Des de v3rtice, agència de comunicació i publicitat el nostre compromís amb els nostres clients és un dels aspectes més importants per a nosaltres. Creguem plans de comunicació integral en funció de les necessitats de cada client així com executem accions concretes segons cada cas. El nostre objectiu amb View Barcelona és que la i-commerce vagi creixent gradualment.
 
En aquesta nova startup ens encarreguem de realitzar i executar un pla de comunicació integral: des de la creació de la identitat corporativa (creació naming, disseny logotip, disseny manual d'identitat corporativa), creació gràfica i creació de continguts de la pàgina web, creació de xarxes socials i posada en marxa, amb la seva dinamització posterior. I creació i execució de campanyes adwords digitals, i facebookAds, i així donar a conèixer les promocions de l'empresa.