Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Comunicación corporativa para la asoliciación de celíacos de Cataluña

Altres Projectes

  • Gabinet de comunicació integral Dacota vending
  • Agència de comunicació i gabinet de premsa a Barcelona per a una clínica d'aprimar-se
  • 8x5: Disseny i promoció per al servei d'esports de la Universitat de Barcelona

COMUNICACIÓ CORPORATIVA PER A L’ASSOCIACIÓ CELÍACS DE CATALUNYA

Assessoria de comunicació i publicitat integral per a l'empresa de vending, Dacota Vending. En una primera fase vàrem realitzar una renovació de la seva identitat corporativa: mitjançant el disseny del logotip i identitat corporativa, i el disseny de tots els materials corporatius i promocionals de la marca per tal de donar a conèixer la seva verietat de productes als clients potencials: targetes de visita, fulletons, catàlegs, presentacions, rètols, flyers, presentacions comercials, etc.
 
Per poder comptar amb material suficient per al disseny gràfic dels materials promocionals vam realitzar una sessió de fotos tant dels productes com de conceptes (històries emocionals), que ens va permetre tenir material gràfic suficient per aportar continguts a les presentacions de l'empresa com a la pàgina web, on vàrem dur a terme tant la redacció del contingut, l'estructura de la mateixa, com l'actualització de tota ella, (redacció, disseny gràfic, bloc, etc.)

En la conceptualització del pla de comunicació també varem assessorar, gestionar i dinamitzar les xarxes socials (comunity manager), l'actualització i redacció de blocs per a la pàgina web, i les campanyes de publicitat digitals amb la finalitat d'anar a un públic general. Així com les relacions públiques de la marca a esdeveniments externs, com en gestions comercials, permetent a la marca expandir la seva posició i tancar acords amb el seu target.

En aquest projecte v3rtice ha posat a disposició del client un equip d'assessoria de comunicació a Barcelona, juntament amb dissenyadors gràfics i periodistes, un equip especialitzar que ha pogut dur a terme amb èxit una tasca de disseny i maquetació de la revista corporativa.

Si volen més informació sobre les tasques vinculades a aquest tipus de projectes, feu click:http://www.v3rtice.com/identitat-corporativa