Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Campanya de publicitat per a Moneyman
  • Assessoria de comunicació per Synergie
  • Premsa i màrqueting online per EDUCO

Cicle 50’ joves: disseny i comunicació dels concerts del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Com a agència de comunicació de Barcelona especialitzada en gabinet de premsa coneixem la importància de la comunicació interna i que tots els empleats tinguin la informació necessària per conèixer totes les informacions que es desenvolupen. És per aquest motiu que des del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, com a agència de comunicació V3rtice s'encarrega del desenvolupament de les accions de comunicació del cicle de concerts de 50’ joves.

Aquest cicle de concerts es duu a terme tots els dilluns de l'any escolar en el auditori Eduard Toldrà a les 20:15 hores. Aquests concerts es duen a terme pels propis estudiants que van tocant diferents peces musicals que preparen amb els seus professors durant un temps determinat. El cicle de 50’ joves està destinat a tot tipus de públics que vulguin gaudir de la música en primera persona d'una manera diferent en un escenari com és el Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

El treball que desenvolupem des de V3rtice consisteix en 2 eixos principals. D'una banda, ens encarreguem de l'elaboració del cartell informatiu amb les diferents peces musicals que es duen a terme durant l'actuació. En aquest moment realitzem 3 formats: un cartell informatiu que tindrà una distribució física per penjar-ho en els diferents finestrals del centre, una presentació en Power Point que es projectarà durant l'actuació i una pantalla digital que està projectada durant tot el dia en el vestíbul del centre.

D'altra banda, ens encarreguem de la difusió d'aquest contingut. En primer lloc, vam crear un esdeveniment a la pàgina web del Conservatori Municipal de Música de Barcelona on adjuntem el cartell en versió PDF perquè la gent l'hi pugui descarregar. Tot seguit, al moment en què arriba el dia de l'actuació difonem per les xarxes socials del centre (Facebook, Twitter i Instagram) el cartell perquè els seus seguidors el puguin veure. I finalment, a nivell de comunicació de premsa ens encarreguem de realitzar una difusió mitjançant OPIS i banderoles per la ciutat de la celebració d'aquests concerts.

Al final, la música és un element que a la majoria de les persones ens agrada. Per aquest motiu, des de v3rtice creiem que la difusió d'aquestes activitats elaborades per estudiants del propi Conservatori Municipal de Música de Barcelona suposa un augment del desenvolupament de les seves pròpies habilitats musicals i un motiu més per continuar formant-se.