Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • campanya-sandyou-synergie

Altres Projectes

  • Agència de Comunicació per Creditoh!
  • Agència de comunicació per a l'esdeveniment de Yuki
  • Disseny gràfic Barcelona per al Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona

Agència de comunicació per a la campanya de S&You de Synergie

Com a agència de comunicació a Barcelona, ens hem encarregat de dur a terme l'organització de l'acte de presentació nacional, el disseny gràfic dels elements de comunicació, els vídeos promocionals, les rodes de premsa, la imatge de la marca a través de l'entrenador del Sevilla F.C, Pablo Machín i el gabinet de premsa.

La campanya S&You de Synergie té un enfocament internacional i tracta de crear relacions de confiança amb clients, candidats i empleats. Per a això, compten amb un equip de recursos humans i tècnics capaços de complir amb els exigents objectius del mercat. Aquesta campanya ha anat enfocada a la selecció de personal de càrrecsexecutive, basant-se en les necessitats de les empreses.

D'aquesta manera, l'agència de comunicació i publicitat, V3rtice, s'ha encarregat de portar la imatge i el missatge de la campanya a través de diverses accions d'esdeveniments, premsa i disseny gràfic.

D'una banda es va planificar i va programar l'organització de l'acte de presentació nacional de S&You, es va crear el vídeo promocional i es va tancar la imatge de la marca a través de l'entrenador del Sevilla F.C, Pablo Machín. D'altra banda, es va realitzar el disseny gràfic de tot els materials i els elements de comunicació per a la campanya de Synergie en suports online.

Finalment, es van portar les rodes de premsa i els gabinets de premsa oportunes per a transmetre els valors, l'experiència i el coneixement de Synergie i la campanya S&You.

Així doncs, V3rtice va complir òptimament amb les tasques d'esdeveniments, disseny gràfic i premsa i va aconseguir els objectius prèviament fixats per la campanya.