Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • campanya-innoba-barcelona-activa

Altres Projectes

  • Disseny gràfic Barcelona per al Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona
  • Agència de Comunicació per Nutripharma
  • Gestió i creació de ecommerce per a Balanzó Export

Agència de comunicació per a la campanya innoba de Barcelona Activa

Com a agència de comunicació a Barcelona, s'ha dut a terme les tasques de disseny gràfic i màrqueting digital corresponents a la campanya innoba de Barcelona Activa. D'aquesta manera, s'ha realitzat i planificat la creativitat de la campanya a través de la definició del concepte, la imatge i el missatge. A més, també s'ha dut a terme el shootingfotogràfic i el disseny gràfic en suports online i offline.

La campanya innoba consisteix en una campanya creada per Barcelona Activa que tracta d'oferir activitats, formació, serveis especialitzats, espais d'experimentació, etc. dins de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària i la InovaciónSocioeconòmica. Totes les activitats, tallers i altresequipamento es posen a la disposició d'aquelles persones i organitzacions disposades a potenciar l'Economia Solidària de la ciutat comtal.

En relació a les tasques realitzades per a dur a terme la comunicació de la campanya, V3rtice ha desenvolupat la campanya innoba a través de la correcta definició del concepte, el missatge i la imatge. A més, també s'ha encarregat de realitzar el shooting fotogràfic i el disseny gràfic en suports online i offline.

Per a explicar més detalladament el disseny gràfic portat per V3rtice, primer es va començar a dissenyar tot el material per als suports offline: Banderola, premsa, díptic i senyalització. D'altra banda, per als suports online es va desenvolupar el material amb l'ajuda del departament de Màrqueting Digital: Disseny de posts, bàners dinàmics i estàtics per a la web i xarxes socials i la creació de lalanding page com a pàgina d'aterratge per a la campanyainnoba.

D'aquesta manera i amb tot l'esmentat anteriorment, l'agència de comunicació V3rtice ha aconseguit portar amb èxit tota la campanya innoba i s'han aconseguit les metes prèviament planificades.