Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Campanya de publicitat per a Moneyman

Altres Projectes

  • 8x5: Disseny i promoció per al servei d'esports de la Universitat de Barcelona
  • Campanya BTL Ardex
  • Disseny gràfic Barcelona per als poliesportius de L'Hospitalet de Llobregat

Campanya de publicitat per a Moneyman

Amb l'arribada del mes de setembre, V3rtice agencia de comunicació i productora de vídeos publicitaris, ja es pot començar a parlar d'un dels projectes de l'aquesta nova temporada. V3rtice ha estat la productora i la realitzadora de l'anunci de la startup de minicrèdits i préstecs bancaris MoneyMan.

Avui en V3rtice us anem a explicar com ha estat el treball que s'ha dut a terme per a la realització i la producció de l'anunci. Com a agència de comunicació, V3rtice s'ha encarregat de la producció integral de l'anunci portant al capdavant la creació del va anunciar, el seu respectiu guió, la producció i la realització de l'espot, l'assessorament de tot el muntatge, la selecció de la música i la creació del copy entre uns altres.  

D'aquesta manera, s'ha posat l'accent en una estratègia de comunicació basada en dos principals objectius que són llançar la marca MoneyMan a nivell nacional i aconseguir que el seu públic objectiu, en aquest cas, homes i dones de més de 30 anys i mestresses de casa, generin més consum.

Per aconseguir aquest llançament nacional de la marca, s'ha elaborat una campanya nacional on l'espot publicitari s'emetrà per a una audiència nacional. Els canals de televisió que retransmetran l'espot són BEMAD i FDF del grup Mediaset. D'aquesta manera, aquests dos canals formen part d'un dels grups televisius amb major audiència nacional element que permet que generi més visibilitat a la marca MoneyMan.

A més, s’ha realitzat un treball de disseny gràfic online amb l’elaboració de diferents banners amb l’objectiu de crear campanyes adwords i anuncis de Facebook. Això suposa una peça més en el desenvolupament comunicatiu per l’empresa.

Per tant, aquestes campanyes generen una repercussió molt important en els principals mitjans de comunicació. I és un de les millors maneres perquè una startup com MoneyMan augmenti i millori les seves vendes i pugui aconseguir un reconeixement com a marca dins del mercat dels crèdits i préstecs bancaris. Per tant, els principals resultats que s'esperen d'aquest campanya són millorar les vendes i aconseguir una notorietat de marca.

Aquestes campanyes, al final, mostren algunes de les principals capacitats que una agència de comunicació i publicitat pot desenvolupar perquè qualsevol marca pugui millorar la seva marca, la seva repercussió mediàtica, les seves vendes entre altres característiques.