Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Comunicació digital Barcelona | Floraqueen

Altres Projectes

  • Agència de publicitat per l'Ajuntament de Barcelona
  • Campanya de publicitat per a l'empresa Gracare
  • AUDITORIA PUBLICITÀRIA PEL REUS DEPORTIU

Campanya de comunicació digital per a Floraqueen

Floraqueen, una e-commerce amb passió a les flors i un gust únic en el disseny d'aquestes, ha confiat en V3rtice, agència de publicitat a Barcelona, ​​per desenvolupar la seva pròxima campanya viral.
 
Floraqueen ofereix diferents rams de flors i plantes a la seva botiga online, on podem comprovar el mim i afecte que tenen en el seu treball i la dedicació a aquest. A més de considerar-se una empresa transparent, responsable i simple. Des V3rtice, agència de publicitat a Barcelona, ​​hem hagut d'aplicar i representar tots aquests valors en una campanya digital. L'encàrrec de la mateixa va ser la conceptualització, i desenvolupament integral de tots els suports necessaris per dur-la a terme.
 
V3rtice, agència de publicitat a Barcelona posarà en marxa tant el seu departament de comunicació com el seu departament de publicitat per dur a terme la campanya digital, ja que ens encarregarem tant de la conceptualització de la pròpia campanya, com del disseny gràfic de la mateixa, a més, de la realització de diferents espots audiovisuals que permetran una viralización molt més àmplia.
 
Aquest projecte el dividim en 4 fases; la primera d'elles, es basa en la conceptualització de la campanya de publicitat digital; és important dedicar-li el màxim temps possible ja que tant el concepte, com el missatge definit serà clau per a l'èxit de la campanya de publicitat digital. En segona fase, entraran en escena els nostres dissenyadors gràfics, que s'encarregaran de donar forma al concepte, una imatge moderna, actual que permeti que la campanya atregui al target i generi reviews positius. En tercera fase, treballarem l'art de la campanya per plasmar-ho en diversos vídeos digitals (espots digitals) que aportaran un valor afegit a la globalitat de la campanya de publicitat digital.
 
No obstant això, aquestes fases no serien eficaces sense el desenvolupament previ d'una estratègia ben definida per a la comunicació digital de la campanya. L'objectiu principal d'aquesta campanya, és viralizarla a la xarxes socials per aconseguir reviews positius. En tenir l'objectiu clar, crearem un pla digital enfocat a les xarxes socials, de principi a fi. Primer de tot, analitzarem en quin punt es troben les xarxes socials i on volem arribar. Seguidament, pasarem a escollir les xarxes socials més adequades per a la e-commerce, per després aplicar l'estratègia digital en aquestes.
 
En V3rtice, agència de publicitat a Barcelona, ​​crearem un pla digital satisfent les necessitats del client i aplicant-lo a una estratègia a mida. A més, ens encanta poder treballar amb empreses tan joves i plenes d'energia.