Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Disseny i difusió d’un calendari pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Altres Projectes

  • Agència de comunicació per a l'esdeveniment de Yuki
  • Agència comunicació Madrid per a IPSEN
  • Gabinet de comunicació integral Dacota vending

Disseny i difusió d’un calendari pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Como agència de comunicació de Barcelona especialitzada en disseny gràfic coneixem quins són els elements que acostumen a agradar a les institucions públiques durant les èpoques nadalenques. És per aquest motiu que amb el Conservatori Municipal de Música de Barcelona hem treballat en la creació d’un calendari per alumnes, professors i personal d’administració del centre. En total més de 1.200 calendaris per repartir en durant els últims dies del primer trimestre del curs.

Quan proposem una acció comunicativa on també apareix el disseny gràfic suposa un gran treball en equip per part dels diferents departaments de V3rtice. El treball en equip i la bona comunicació són elements imprescindibles pel bon desenvolupament i la creació d’un treball fonamental. En aquest sentit, tant l’equip de comunicació com el de disseny i imatge vam seure per pactar una idea global del calendari del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Desprès de diferents propostes vam optar per la més institucional i, alhora, emotiva: un recorregut pels elements més representatius del centre amb els propis alumnes.

En el moment en què vam començar a donar cos al calendari del Conservatori Municipal de Música de Barcelona vam veure convenient realitzar un shooting fotogràfic per tal de mostrar en primera persona aquests elements representatius. D’aquesta manera vam realitzar un comunicat informant a l’alumnat de la possibilitat de fer aquesta acció, i amb l’ajuda i la generositat dels propis alumnes vam realitzar més de 300 fotografies per acabar escollint un total de 12, una per cada mes.

A nivell de disseny, va ser fonamental l’elaboració d’una frase que relaciones el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, la imatge i el missatge que es volia transmetre. Per aquest motiu, es va optar per escollir 12 frases de personatges celebres de la música com ara C.M von Weber que deia “La música és el veritable llenguatge universal” entre altres autors. Tanmateix, vam seguir amb un disseny relacionat amb els colors corporatius del centre: el violeta, el carbassa i el blau turquesa. D’aquesta manera creàvem una relació institucional amb els diferents elements.

Per tant, una de les idees principals d’aquests és la creació d’un vincle molt més proper i directe entre una gran institució com és el Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb els seus alumnes, professors i personal de pas.

Finalment, aquesta campanya ha resultat tot un èxit a nivell de creativitat i de creació d’un vincle molt més proper entre els agents que conformem el centre. I d’aquesta manera, s’assoleix un dels principals objectius de V3rtice dins del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.